Son sahur Velimeşe'de yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçe 17 sahur programı kapsamında düzenlenen sahur programının sonuncusu Velimeşe Mahallesi'nde düzenlendi.

Tekirdağ 12.06.2018 17:19:00 0
Son sahur Velimeşe

Düzenlenen etkinliğe Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behcet Atlı, Velimeşe Mahalle Muhtarı Mehmet Erkul ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. Sahur programında konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Bugün son sahur programımızı Velimeşe'de düzenliyoruz. Bu sahur programının bol bereketli günlere ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sahur programına katılan herkese teşekkür ediyorum. Gelecek Ramazan Bayramınızı kutluyor her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Gelecek bayramlarda sevdiklerinizle nice mutlu günler geçirmenizi diliyorum" dedi.

 

 

ALBAYRAK, HALK EKMEK FABRİKASINI ZİYARET ETTİ

 

 

Sahur programı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Albayrak, sahur programı sonrasında Ergene Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

 

 

Haber: Metin KARA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10