Akay: Daha güçlü bir Çerkezköy'e ulaşmayı hedefliyoruz

Çerkezköy Belediyesi tarafından belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve ailelerine iftar programı düzenlendi.  Önceki akşam Veliköy Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar programına Ã?

Çerkezköy 13.06.2018 14:44:00 0
Akay: Daha güçlü bir Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta taşeron olarak çalışırken kadroya geçen ve  Çerkezköy Belediyesi’nin kurduğu Çerkezköy Personel Anonim Şirketi'nde çalışmaya devam eden işçilere düzenlenen iftar programının ardından bu kez belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve ailelerine iftar programı düzenlendi.  Önceki akşam Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da katıldı.

 

‘’30 BİN VATANDAŞLA MAHALLE İFTARLARINDA BİR ARAYA GELDİK’’

 

İftar yemeği öncesi kendi eliyle yemek servisi yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ramazan Ayı’nda 10 mahallede yaklaşık 30 bin vatandaşla mahalle iftarlarında bir araya geldiklerini kaydetti. Meclis üyesi arkadaşlarım, çalışma arkadaşlarım ve değerli aileleri ile bu güzel Ramazan akşamında aynı iftar sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum diyen Akay; ‘’Dört yıl evvel ‘Mahalle İftarları’ adı altında bir gelenek başlattık. 2018 yılında da yaklaşık 30 bin hemşerimizle iftarımızı açtık. Bu akşam da Çerkezköy Belediyesi’nin çok değerli emekçi çalışanları ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

‘’DAHA GÜÇLÜ BİR ÇERKEZKÖY’E ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ’’

 

Akay, tarihten bugüne Çerkezköy Belediyesi’ne hizmet eden, bu kentin her karış toprağına hizmet götüren belediye çalışanlarıyla bir arada olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek; ‘’ Çerkezköy’e hep birlikte hizmet ediyoruz. Bütün yatırımlarımızı buradaki emekçi arkadaşlarımızla gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da hep birlikte Çerkezköy’ün geleceğine, aydınlık yarınlarına ulaşmak için hizmet etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın buluşma noktası olan Çerkezköy Belediyesi’nde daha güçlü bir Çerkezköy’e ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

 

ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIN RAMAZAN BAYRAMI’NI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM

 

Bugün burada, bu iftar sofrasını yine Çerkezköy Belediyesi’nin önemli hizmetlerinden biri olan Veliköy Düğün Salonu’nda kurduklarını belirten Akay; ‘’ Bunu, burada bulunan kıymetli Çerkezköy Belediyesi çalışanlarının emekleri ile yapıyoruz. Bu vesile ile geçmişten bugüne Çerkezköy Belediyesi’ne emek veren herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimin ve çalışma arkadaşlarımın Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” dedi.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10