Akay, ilk bayramlaşmasını personeliyle yaptı

15 Haziran Cuma günü idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi'nde dün bayramlaşma programı gerçekleştirildi. MÜDÜRLER EŞLİK ETTİ

Çerkezköy 13.06.2018 18:50:00 0
Akay, ilk bayramlaşmasını personeliyle yaptı

Çerkezköy Belediyesindeki geleneksel bayramlaşma töreni, 3.5  günlük bayram tatili başlamadan önce yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm çalışanlarına hayırlı bayramlar temennisinde bulundu. Çarşamba günü saat 17.00’da gerçekleştirilen bayramlaşmada Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Esengül Güven, Kemal Gümüş ile Mustafa Gümüş ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti.

 

PERSONELİNİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Başkan Akay bayram hediyesi olarak personellere çikolata hediye ederken, tüm çalışma arkadaşlarının Ramazan Bayramını kutlayarak “ Ramazan Bayramının ilçemize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve esenlik getirmesini temenni ediyorum. Belediyemiz personeli olarak sizlerin Ramazan Bayramınızı en içten dileklerim ile kutluyor, aileleriniz ile birlikte nice bayramlara sağlık, mutluluk ve esenlik içerisinde ulaşmanızı temenni ediyorum. Hepinize iyi bayramlar" ifadelerini kullandı.

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10