Çerkezköy 1. gün bayramlaştı

Çerkezköy protokolü her dini bayramda olduğu gibi bu yıl da bayramlaşma törenini  Çerkezköy Belediyesi önünde bayramın 1. günü  gerçekleştirdi.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram kutla

Çerkezköy 17.06.2018 15:08:00 0
Çerkezköy 1. gün bayramlaştı

Çerkezköy protokolü her dini bayramda olduğu gibi bu yıl da bayramlaşma törenini  Belediye önünde bayramın 1. günü  gerçekleştirdi.  Saat 10:00-12:00 saatleri arasında düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy İlçe protokolü tam kadro katıldı.

 

 

PROGRAMA KATILIM YOĞUN OLDU


 

Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3’üncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Engin Candaş, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Uğur Gürel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, sivil toplum kurulu temsilcileri, kamu kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.



BAŞKAN AKAY VE MHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAI ÖNSEL ZOR ANLAR YAŞADI

 

 

Tek tek bayramlaşan protokol daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çocuklara bayram harçlığı geleneğini devam ettiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay vatandaşlarla bayramlaşması sonunda  bayram haçlığı için sıraya giren 6 ile 15 yaş arasındaki çocuklara bayram harçlığı verdi. Ancak bu arada çocuklar Başkan Akay’a zor anlar yaşattılar. Başkan Akay’ın ardından MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel de  çocuklara bayram harçlığı vereceğini söylemesiyle sıra olan çocuklar  bu kez Koray Önsel’in elindeki paraları almak için hamle yaparak zor anlar yaşattı.  Çözüm bulamayan Önsel paraları havaya saçtı. Her dini bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramı’nın da  da gülü ve neşesi çocuklar oldu.  Çerkezköy Başkanı Vahap Akay MHP Tekirdağ Milletvekili  Adayı Koray Önsel  çocukları sevindirmek en büyük mutluluk olduğunu ve çocukları hiçbir bayram unutmadıklarını belirttiler.

 

 

Haber/Seyit SÜREN
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10