''Onları milletin değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz''

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma programı düzenlendi.  AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe ise, 24 Haziran akşamı bir bayram daha

Çerkezköy 17.06.2018 17:45:00 0

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda bayramın birinci günü saat 14.00’te bayramlaşma programı düzenlendi.  AK Partililerin bayramlaşma programında Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.  AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma töreninde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, İlçe Başkanı Ercan Tanışık, Milletvekili Adayı Abdullah Öğe, AK Parti Eski İlçe Başkanı Sait Yazı ve Ak Partili belediye meclisi üyeleri ile  partililer katıldı.

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN DÖNÜM NOKTASI OLACAK

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık bayramlaşma programında yaptığı konuşmada Suruç’ta yaşanan silahlı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.  Tanışık, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirterek,“ 24 Haziran’da yeni bir sistem kurulacak ve ülkemizin önü açılacak. Böylece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaptığımızda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde istediğimiz çoğunluğu sağlayarak, ülkemizin önünü açacak yeterli bir grup oluşturulacağına inanıyoruz” dedi.

ERDOĞAN’I BAŞKAN YAPTIRACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz de  Cumhur İttifakının milletin gönlünde taht kurduğunu  belirterek, “Malumunuz seçimlere  bir hafta kaldı. Genel başkanımızın da deyimiyle, Cumhur İttifakı milletimizin gönlünde karşılığını bulmuştur. 24 Haziran akşamı Cumhur İttifakını güçlü bir şekilde sandıktan çıkarıp, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yaparak, mecliste de cumhur ittifakının büyük bir çoğunlukla temsiliyetini sağlayarak önümüzdeki 5 yıllık süreçte de bu  birlik ve beraberliğimizi devam ettireceğimize inanıyoruz” dedi.

“MİLLET İTTİFAKI TERÖRİSTLERLE BİRLİKTE”

Ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Abdullah Öğe ise, 24 Haziran akşamı bir bayram daha yaşayacaklarını belirterek, “Sırtını ypgye pydye pkkya yaslayan siyasilerin yanlarında olanları buradan uyarmak istiyorum. Onları milletin değerlerine saygılı olmaya davet ediyoruz. Teröristlerle beraber olanların sözde adı millet ittifakı olsa da milletten bir haber oldukları ve milletle hiç alakaları olmadığı ortadadır. Kendi şahsi çıkarlarını devletin çıkarının üzerinde görmeyen bir oluşum içerisindeyiz. 24 Haziran’da Türkiye’nin önündeki 100 yılını ilgilendiren bir seçim atlatacağız. Çünkü sitemin değiştiği ve Türkiye’nin hedeflerine daha emin adımlarla ilerleyeceği bir sistem oluşacak “dedi.

 MİLLETİN  VE DEVLETİN BEKASI İÇİN ERDOĞAN’I BAŞKAN YAPMALIYIZ

Programda son konuşmayı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan yaptı. Doğan, Suruç’ta yaşanan saldırıyı nefretle kınadığını ifade ederek; “Milletimizin yanında olan sağduyulu kardeşlerimize başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere teşekkür ediyorum. 16 Nisan’da hep birlikte milletimizin bekası için bir karar alındı.   Geçmişteki devlet liderlerine yapılan olaylar şimdi bizim cumhurbaşkanımıza yapılıyor. Bu parti davası olmaktan çıktı. Milletin bekası için, gelecek nesillerin sağlam ayakta durabilmesi için mücadeledir. Bu coğrafyada bizim kaderimiz milletin yanında olan sağduyulu kardeşlerimizin yanımızda olmasıdır. Cumhur ittifakını mecliste güçlü bir şekilde temsil etmeliyiz ki mazlum insanlar silah altında kalmasın. Milletin ve devletin bekası için bu Cumhur ittifakı oluşturuldu. Bizleri düşürmeye çalışanlara fırsat vermeyelim. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak için sıkı şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına da izin vermeyelim. Nice böyle birlik ve beraberlik içinde bayramlar görelim” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10