Bu yıl çocuk kurultayına 25 çocuk gitti

Türk Metal Sendikası Genel Merkezi tarafından her yıl sendika üyelerinin çocuklarının eğitim almaları ve tatil yapmaları için düzenlenen çocuk kurultayları devam ediyor. Türk-İş Tekirdağ İl Temsi

Çerkezköy 18.06.2018 19:31:00 0
 Bu yıl çocuk kurultayına 25 çocuk gitti

Türk –İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Türk Metal Sendikası olarak sendika üyelerimize, eşlerine ve çocuklarına yönelik tanınan sosyal  imkanlar aralıksız olarak devam ediyor. Sendika üyelerimizin çocuklarının da hem eğitim almalarını hem de tatil yapmalarını sağlamak için Ankara’daki 5 Yıldızlı Büyük Anadolu Otel’de yapılacak olan  18.  Metal Çocuk Kurultayı’na Türk Metal Sendikamızın 32 şubesinden katılan metal çocuklar bir hafta hem eğitim görecek hem de  çeşitli aktiviteler yaparak eğelenip tatil yapacaklar. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak sendika üyemizin çocuklarından 25 metal çocuğumuzu şubemizden yolcu ettik. Çocuk Kurultayına gönderdiğimiz çocuklarımız aynı zamanda Anıtkabir ziyaretinde de bulunacaklar” dedi.

 

 

ÇEŞİTLİ AKTİVİTELERE DE KATILACAKLAR

 

 

Başkan Koçak;  “Çocuk Kurultayına gönderdiğimiz çocuklarımız hem eğitim hem tatil kapsamındaki bu sosyal aktivitede futbol, basketbol, survivor yarışması, sinema gösterisi, tiyatro gösterisi, illüzyon gösterisi, balon şov, santranç turnuvası, denge oyunları, undan top çıkarma, sandalye kapmaca, çember kapmaca, kafada bardak taşıma, havuzda su savaşı, yüz boyama yarışması, penaltı atışı yarışması gibi çeşitli etkinlik yarışmalarına da katılarak keyifli bir tatil yapma imkanı bulacaklardır” diye bilgi verdi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10