Alkaya :"Tülbent hareketi her ilçede sürecek"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in başlattığı 'Tülbent Hareketi'ne Çerkezköy'de katıldı. İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, "Tülbent Hareke

Çerkezköy 18.06.2018 19:47:00 0
Alkaya :

İYİ Parti Çerkezköy İlçe yönetiminde yer alan kadınlar ile İYİ parti Tekirdağ İl başkanlığında görev alan kadınlar tülbentlerini takarak, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin eşliğinde Narin kavşağından Altıyol kavşağına kadar  14.15-17.00 saatleri arası esnaf ziyareti yaparak kentteki  vatandaşlara İYİ Parti’nin seçim broşürlerini dağıttılar.

 

 

“ETKİNLİĞİMİZİN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ ÇERKEZKÖY’DEYİZ”

 

 

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya yaptığı açıklamada “ Tekirdağ’ın 11 ilçesinde Tülbent Hareketi’ni gerçekleştireceğiz. Etkinliğimizin dördüncü gününde ise Çerkezköy’deyiz. Gerçekleştirdiğimiz etkinlikte İYİ Parti’nin seçim vaatlerini vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza Genel Başkanımız Meral Akşener’in simgesi haline gelen tülbentlerle açıklıyoruz. Meral Hanımın iktidarında neler olacağını ve 16 yıldır ülke yönetiminde bulunan ve ülkenin bu iktidardan neler çektiğini halkımıza anlatıyoruz.Halkımızın beklentilerini ve çözümü İYİ parti iktidarıyla olacak. Her gittiğimiz yerde de İYİ Parti'ye karşı vatandaşlarımızın ilgisi oldukça büyük olması bizleri mutlu ediyor. Bu Tülbent hareketi etkinliğimiz tüm ilçelerimizde sürecek”dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10