Kaplan: Türkiye'nin geleceğini biz İYİ'ler belirleyeceğiz

Çerkezköy'deki seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret ederek Gazeteci Şaban Kardeş'e partilerinin Türkiye genelindeki ve Tekirdağ'daki durumu hakkında değerlendirmede bulunan İYÄ

Çerkezköy 20.06.2018 09:32:00 0
Kaplan: Türkiye

İYİ Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Enez Kaplan Çerkezköy’deki seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret ederek Gazeteci Şaban Kardeş’le görüştü.

 

‘’HALKIN GÖZÜNDE ÇOK İYİYİZ’’

 

Ziyarette seçim çalışmaları ile partilerinin Türkiye genelindeki ve Tekirdağ’daki durumu hakkında değerlendirmede bulunan İYİ Parti 1. Sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Enez Kaplan halkın gözünde çok iyi olduklarını kaydetti. 25 Haziran sabahı Türkiye’ye güneşin bir başka güzel doğacağını kaydeden Kaplan; ‘’Bu seçimde ya padişahlığa evet diyeceğiz, ya da özgürlüğe evet diyeceğiz. Biz parlamenter rejimin artılarıyla eksileriyle, güçlendirilerek uygulandığında Türk insanına en yakın yönetim tarzı olduğuna inanan insanlar olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da kısa sürede tüm zorlamalara, tüm baskılara rağmen teşkilatlanarak önce milletin gönlünde sonra hukuk önünde seçime katılma hakkını elde ettik. Ve özgürlüğün ve demokrasinin anahtarı bizim elimizde’’ dedi.

 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ BİZ İYİLER VE BİZE İNANAN İYİLER BELİRLEYECEĞİZ

 

24 Haziran sabahı Türkiye’nin iyi insanlarının, ellerindeki anahtarla İYİ Parti’ye vuracakları mühürle Türkiye’nin karanlık kapılarını aralayacaklarını ifade eden Kaplan; ‘’Ve 25 Haziran sabahı daha özgür, güvenli, huzurlu bir Türkiye’ye uyanacaklar. Gençlerin yarına güvenle baktığı, kadınların, yaşlıların kaygı duymadığı bir ülkede, adaletin ve hukukun herkese eşit dağıtıldığı bir yönetim tarzıyla Türkiye’nin geleceğini biz İYİ’ler ve bize inanan İYİ’ler belirleyeceğiz’’ dedi.

 

‘’TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİR KİŞİNİN DEĞİL BİR MİLLETİN DEVLETİ OLARAK VAR OLACAKTIR’’

 

Türk milletinin Türk siyaset tarihinde hiç kimseye tanımadığı krediyi Recep Tayyip Erdoğan’a tanıdığını dile getiren Kaplan; ‘’Bu krediler de maalesef har vurup harman savrulmuştur. Millet de bunun farkındadır. Milletimiz sessiz sakin sağduyulu bir şekilde gereğini yapacaktır.  Biz milletimizin sağduyusuna her daim güvenmiş inanmış insanlar olarak Sayın Meral Akşener’in önderliğinde bu zorlu süreçte üzerimize düşeni yapıyoruz. Biz var oldukça Türkiye Cumhuriyeti bir kişinin değil bir milletin devleti olarak var olacaktır’’ dedi.  

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10