"Haklı mücadelemizin karşılığını 24 Haziran'da alacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve partililerle birlikte Türk Metal Sendikas?

Tekirdağ 20.06.2018 18:17:00 0

TBMM’ye gittiği zaman kılıcının keskin olması için bu bölgeden ciddi bir oy almaları gerektiğini kaydeden Önsel “ Ciddi anlamda siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Biz kimseyi ötekileştirmeden MHP’nin herkese ulaşmasını sağladık. Bu seçimlerde bunun karşılığını alıyoruz. Her kesimden insan bizi kucaklıyor. Şevk ve aşk ile çalışıyoruz. İnşallah haklı mücadelemizin karşılığını 24 Haziran’da alacağımızı düşünüyorum” dedi.Koray Önsel ve beraberindekileri Türk Metal Sendikası Başkanı Murat Koçak, sendika yönetimi ve üyeler tarafından konfetilerle karşılandı. Sendika binası önünde konuşan Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, ziyaretinden dolayı Koray Önsel’e teşekkür ederek” Türk Metal Sendikası olarak devletini, milletini seven insanlarız. Biz her zaman devletimizin yanındayız. Bizler, vatanseverler olduğu sürece bu bayrak inmeyecek, ezanda susmayacak. Genel Başkanımız Pevrul Kavlak'ın selamlarını iletiyorum” dedi.

 

“ÇERKEZKÖY’ÜN YETİŞTİRDİĞİ BİR EVLADIZ”

 

Çerkezköy’ün tek milletvekili adayı olarak yola çıktıklarını kaydeden MHP Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Koray Önsel “ Bu anlamda özellikle doğduğumuz büyüdüğümüz bizi yetiştiren Çerkezköy'ümüze borcumuz var. Bu borcumuzu inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ödeyeceğiz. Biz sizi hiç birbirinizden ayrı görmedik. Ambleminde bozkurt olan Türk Metal Sendikası'nı hiç ayrı görmedik. Biz Çerkezköy'ün yetiştirdiği bir evladız. İnşallah seçilirsek de Cenabı Allah bize bu şerefli görevi nasip ederse bizler de mecliste sizlere layık olacağız. Ömrünü bu davaya adamış, Türk Milleti için Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için kendini feda etmiş, partisini feda etmiş bir hareketin mensupları olarak bizler de çıktık bu kutlu yola. En son 15 Temmuz 2016'da ederi 1 dolar bile etmeyen bu şerefsiz Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının yapmaya kalkıştıkları darbe gecesinde de şahit olduk. Sayın Genel Başkanımız dik duruşuna tüm millet şahit. Biz de Türk Milleti'nin şerefli mensuplarının vatansever millet sever bayrak aşkıyla, ezan aşkıyla yanıp tutuşan milletimizin meydanlara nasıl koştuğuna şahit olduk. Sağ olsun sendikamız da o günde olsun ondan sora süren bütün demokrasi nöbetlerinde olsun ellerinde ay yıldızlı bayraklar, dillerde ‘ölürüm Türkiye'm’ şarkılarıyla meydanları boş bırakmadılar. Hepinizden Allah razı olsun” diye konuştu.

 

“KANDİL’E TÜRK BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

 

MHP’nin hedeflerini anlatan Önsel “ Milliyetçi Hareket Partisi bu seçimlerde şunu hedefliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde denge ve yürütmedeki denetleme mecliste güçlü bir şekilde temsil edilecek. MHP'nin elinde olacak. Cumhurbaşkanlığında yani yürütmenin başında da mevcut Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafımızdan aday gösterildi. Yasamanın, yürütmenin ve yargının birbirinden tamamen ayrıldığı güçlü bir şekilde temsil edildiği bu cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini 24 Haziran da sizlerin desteği ile oylayacağız. Bize Çorlu’da lakap taktılar. Burada da bir kez dillendirelim. Cumhurbaşkanlığında uzun adam Recep Tayyip Erdoğan’a, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de uzun adam Koray Önsel'e desteklerinizi bekliyoruz. Tek derdimiz Türk Milleti, tek derdimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Vatanımız şuanda hainler tarafından çepeçevre sarılmış durumda. Türk ordusu Kandil’e yürüyor. İnşallah 3 gün içerisinde Kandil’e Türk bayrağını dikeceğiz. Ve şuna da şahit olacaksınız o gün o bayrağı dikerken omzunda yıldızları olan, apoleti omzunda olan o aslan komutanımız dikecek. O aslan komutanımızı kimseye yedirmeyeceğiz " açıklamasında bulundu. Ziyaret anısına Koray Önsel’e Başkan Murat Koçak tarafından fincan takımı hediye edildi.

 

ÖNSEL’İN DURAĞI ÇTSO OLDU

 

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesinin ziyaretinin ardından MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Koray Önsel, İl Başkanı İlker Yücel, İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve partililer ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu ve meclis üyeleri tarafından karşılanan MHP’li heyet oda üyelerine seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette kısa bir konuşma gerçekleştiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Koray Önsel’e çıktığı yolda başarılar diledi.

 

 “HAKLI MÜCADELENİN KARŞILIĞINI 24 HAZİRAN’DA ALACAĞIZ”

 

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel “ Çerkezköy’ün yabancısı değiliz. 33 yaşında yüce rabbim 50 yıllık siyasi partinin hem ilçe başkanlığını, il başkanlığını, belediye başkan adaylığını ve bugün de milletvekili adaylığını nasip etti. Tekirdağ’da müthiş bir çalışma içerisindeyiz. MHP’nin bu seçimlerde Tekirdağ özelinde ayrı bir önemi bulunmaktadır. Bütün siyasi partilerimiz aday listelerini açıkladılar. Listelere baktığımız zaman bölge hassasiyetini, sıkıntılarını bilen MHP adaylarının olduğuna şahit oldunuz. MHP’nin bu seçimlerde  Çorlu, Kapaklı, Çerkezköy, Saray, Ergene hattından oy alması çok önemlidir.  TBMM’ye Tekirdağ’lı hemşerilerimizi temsil etmeye gittiğimiz zaman bu bölge için isteyeceğimizde yapmak istediğimizde kılıcımızın keskin olması için ciddi oy almamız gerekiyor.  Ciddi anlamda siyasi görüşü ne olursa olsun vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Biz kimseyi ötekileştirmeden MHP’nin herkese ulaşmasını sağladık. Bu seçimlerde bunun karşılığını alıyoruz. Her kesimden insan bizi kucaklıyor. Şevk ve aşk ile çalışıyoruz. İnşallah haklı mücadelemizin karşılığını 24 Haziran’da alacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

“SİYASETTE TIKANIKLIĞIN ÖNÜNÜ AÇMIŞTIR”

 

Önsel “ 1969 yılında kurulan partimiz dün neyse bugünde 50 yıllık mazisinde şanla, şerefle Türk siyasetinde ne zaman tıkanıklık olduysa o gün tıkanıklığı çözen bir parti olmuştur. Ne zaman bir sorun çıksa bu sorunlara çözüm üreten siyasi bir hareket olmuştur.Siyasi partiler içinde ağır bedeller ödemiş bir siyasi hareketin mensubuyuz. 2002 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 28 Şubat’ın sancılarının sürdüğü dönemde aldığı erken seçim kararını baraj altında kalarak ödemiştir. 2007 yılında Cumhurbaşkanı seçemeyen meclis 367 olayında, MHP mecliste olmamasına rağmen erken seçim kararına teşvik ederek Türkiye’de o gün siyasette tıkanıklığın önünü açmıştır. Meclisin Cumhurbaşkanı seçmesine vesile olmuştur. Gezi olayları, kobani devamında ne zaman kitlesel hareketler olsa gözler MHP’ ve ülkücü hareketi arıyor. MHP’de Türkiye’nin geleceğinin sıkıntı süreçler yaşamaması için bu hamleleri türlü zamanlarda yaptı, savunduğu Türk milletinin geleceği devletin geleceği olmuştur. MHP 15 Temmuz sürecinden sonra yaşananları milat olarak kabul ediyor. Özellikle darbe kalkışmasından sonra MHP “ 15 Temmuz’dan sonra tüm siyasi partiler farklı pozisyon alma zorunluluğu doğmuştur” demiştir.  Gelecek nesillerin sıkıntı yaşamaması için, kaos ortamı oluşmaması, krizlerin olmaması, yeniden askeri ihtilallerin olmaması için bu Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi MHP öncülüğünde çıkmıştır. Yüzde 52’lik oyla bu sistem yürürlüğe girdi. 24 Haziran’da da sandıklara giderek bu sistemi oylayacağız. MHP bu sisteme inanıyor ve güveniyor” dedi.

 

“KOLTUK MAKAM SEVDAMIZ OLMAMIŞTIR”

 

MHP’nin derdinin makam koltuk olmadığını kaydeden Önsel “ MHP bunları yaparken karşılık beklememiştir. 7 Haziran seçimlerinden sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye başbakanlık teklifinde bulundu. Hdp ile sizi destekleyelim Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulalım demiştir. Genel Başkanımız ise bunu hakaret kabul ederim diyerek biz çözüm sürecini destekleyenle bir araya gelemeyiz demiştir. MHP’nin derdi makam, mevki ve koltuk değildir. O dönemde Başbakan Ahmet Davutoğlu koalisyon hükümeti kuralım derken, MHP’de şartlarımız var demiştir. Şartlarında çözüm sürecini bitireceksiniz ve anayasanın ilk dört maddesini elletmeyeceğini söylemiştir. Ahmet Davutoğlu bunu kabul etmemiştir ve onun da ne olduğu bellidir. Daha sonra 1 Kasım seçimlerinde bir bedel ödedik ve 40 vekilimizden olduk. 2016’da fetönün yapmaya çalıştığı darbe girişiminde henüz ortalarda kimse yokken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin gösterdiği dik duruşa hepiniz şahit oldunuz” diye konuştu.

 

“ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ KORUNMUŞTUR”

 

Önsel “ vatandaşlarımız “ Ne oldu da AK Parti ile yan yana geldiniz” diyerek bizleri eleştiriyorlar. MHP 7 Haziran seçimlerinden sonra nasıl şartları varsa o şartlar halen aynı şekilde devam ediyor. 16 Nisan 2017’deki halk oylamasında anayasanın ilk dört maddesi kesinlikle korunmuştur. MHP’nin teminatı altındadır. Çözüm süreci denen beladan kurtulmuş bulunuyoruz. Artık biz bunun rafa kalkması değil çöpe atılması gerektiğini savunduk. Açılımı saçılım olarak bildiğimiz sürecin derhal bitirilmesini istiyorduk. Bu memlekette kürt sorunu değil de terör sorunu olduğunu müzakere değil de mücadele edilmesi gerektiğini savunduk. Bugün de devletimiz bütün unsurları ile bu mücadeleyi hakkıyla veriyor. Devlet fetö ile mücadele ediyor, çözüm sürecinden kurtulduk. Güney doğuda operasyonlar sürüyor. Sınır hattında yürüyen fırat kalkanı, zeytin dalı şimdi de kandilde operasyonlar sürüyor. Bu hilal operasyonları devam ediyor. Devletimiz, polislerimiz ve askerlerimiz var güçleriyle terörle mücadelesini sürdürüyor. Bundan gocunmak gibi düşünmemiz olmaz. Bizi eleştiren ve merak edenlere bunu söylüyoruz. Cumhurbaşkanı etrafındaki fetö gruplarını, çözüm sürecini savunanlardan arındırılmıştır. Masanın bir tarafında Recep Tayyip Erdoğan’ın bir tarafında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin olduğu güçlü bir hükümet ile sistem ile 24 Hazirandan sonra daha sağlıklı günler yaşayacağız. Meclisteki dengenin ve yürütmede ki denetlemenin  başında güçlü MHP’nin olduğu, yürütmede Cumhurbaşkanının olduğu, yargının da bağımsız olacağı bu sistem 24 Haziran’da sağlam şekilde 2023 yılına kadar yürüyeceğine inanıyoruz” dedi.

 

“SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ”

 

Tekirdağ ve ilçelerinde kendisine vatandaşların oy vererek sahip çıkacağına inandığını kaydeden Önsel “ topraklarımızda vatandaşlarımız bize büyük bir teveccüh gösteriyorlar. Çorlu’da da aday olmadığı için orada yaşayan birisi olarak oranın da bu süreçte adayı olduk. Yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız “ Cumhurbaşkanlığında uzun adam Recep Tayyip Erdoğan’a, mecliste ise uzun adam Koray Önsel’e destek vereceğiz” diyorlar. Sizlerden de bu desteği bekliyoruz. Allah kısmet ederde seçilirsem mecliste sizlere layık olacağıma, mahcup etmeyeceğimi ifade etmek istiyoruz. Meclise gidip oradan gelmeyen vekiller gibi değil, her zaman sizin içinizde çalışacağımıza söz veriyorum” diyerek MHP’nin seçim beyannamesini anlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10