Büyükşehir'den seçimde ulaşım desteği 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yarın yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde engelli ve yaşlı vatandaşlara ulaşım desteği sağlanacak. Tekirdağ'

Tekirdağ 22.06.2018 16:02:00 0
Büyükşehir

Yarın yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde engelli ve yaşlı vatandaşların oy kullanabilmeleri için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ulaşım desteği sağlanacağı belirtildi. 

 

VATANDAŞLARIN RANDEVU ALMASI YETERLİ OLACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede ulaşım desteğinin sağlanacağını ifade eden yetkililer; ‘’ 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde engelli ve yaşlı vatandaşların rahat bir şekilde oy kullanabilmesi için Süleymanpaşa, Malkara, Hayrabolu, Muratlı, Şarköy, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Ergene, Kapaklı ve Marmaraereğlisi ilçelerinde engelli ve yaşlı hizmet aracı ile ulaşım desteği sağlayacak.  Ulaşım desteği almak isteyen vatandaşların, 153 Alo Büyükşehir hattını arayarak randevu alması yeterli olacak’’ dedi. 

 

‘’24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE HİZMET ARAÇLARIMIZ DEVREDE OLACAK’’

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını hizmetlerinin her aşamasında gözettiğini belirterek "Engelli ya da yaşlı vatandaşlarımızın rahatça oy kullanması için 24 Haziran seçimlerinde hizmet araçlarımız devrede olacak" dedi.

 

SEVGİ ARACI VE ENGELSİZ TAKSİ HİZMET VERECEK

 

Engelli ve yaşlı vatandaşların yarın gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde oy kullanabilmeleri için Sevgi Aracı ve Engelsiz Taksi'nin ücretsiz olarak tahsis edildiğini kaydeden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da; ‘’Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın oylarını kullanabilmeleri için sağladığımız bu destekten faydalanabilmeleri için 444 99 59 numaralı telefondan tarafımıza ulaşmaları gerekmektedir. Ulaşım desteği almak isteyen engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın 444 99 59 numaralı hattı arayarak randevu almaları yeterli olacaktır. Her zaman vatandaşlarımızın yanında yer alan sosyal bir belediye olarak, engelli ya da yaşlı vatandaşlarımızın rahatça oy kullanabilmeleri için 24 Haziran seçimlerinde yine yanı başlarında olacağız.” dedi.

 

"ENGELSİZ SÜLEYMANPAŞA"

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi’ne (SEKOMER) bağlı olarak hizmet veren araçların yarın gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde faaliyete geçeceğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Engelsiz Süleymanpaşa" sloganı ile çıktığı yolda vatandaşları sandığa taşıyarak oy verme işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak. 0850 450 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden randevuların alınmaya başlanıldığı belirtilirken, yapılacak program doğrultusunda engelli vatandaşlarımız gün boyunca istedikleri noktalardan alınıp oy verecekleri sandıklara götürülecek’’ dedi. 

 

 

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10