Gönlübol Lokantası 22'nci yılında yeni yerinde

Çerkezköy 22 yıldır aralıksız hizmet veren Gönlübol Lokantası yeni yerine taşınmasının ardından dün açılış töreni yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende kon

Çerkezköy 22.06.2018 17:36:00 0
Gönlübol Lokantası 22

Çerkezköy’de 22 yıldır aralıksız hizmet veren Gönlübol Lokantası Canbazlar Sokak’tan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hatip Sokak No’5’te bulunan adreste kendi yerine taşınmasının ardından dün açılışı töreni yaptı.

 

GÖNLÜBOL ÇERKEZKÖY’ÜN EN ÖNEMLİ LEZZET DURAKLARINDAN BİRİ

 

Açılış kurdelesi öncesi konuşan Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, “Bugün açılışını yaptığımız Gönlübol Lokantası Çerkezköy’ün en önemli lezzet duraklarından biridir. Gelişen ve devamlı büyüyen kentimizde her gün böyle güzel hizmet mekanlarının açılması ve istihdam olanaklarının yaratılmasından mutluluk duyuyoruz.  Gönlübol sahiplerine yeni işyerlerinde de hayırlı bol kazançlar diliyor ve hayırlı uğurlu oldun diyorum” dedi. Ardından konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel de davete icabet ederek Çorlu’da sürdürdüğü seçim çalışmasını yarıda bırakarak yakın dostları olan Gönlübol Lokantası sahiplerinin mutlu günlerinde yanlarında olmak için geldiğini belirtti ve yeni yerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Sonra konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel de, Değerli dostlarımız ve gönüldaşlarımızın yeni işyerlerinin açılışında bulunmak için bugün çorludaki programımızı yarıda keserek bu açılışa katılmak için geldik. Dostlarımıza yeni işyerlerinin hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Tanışık da; ‘’Bu güzel müessesenin Gönlübol sahipleri Kandemir kardeşlere hayırlı olsun ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Siyasilerin ardından Kandemir kardeşler adına konuşan Gönlübol sahiplerinden Arif Kandemir de, “Çerkezköy’de 22 yıldır aralıksız olarak en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de Çerkezköy ve bölge halkımıza kusursuz hizmet vermeye devam edeceğiz. Müşterilerimizi daha modern ve geniş olan yeni lokantamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Bugün yeni yerimizin açılışına katılan tüm protokol mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşu yöneticilerimize, esnaflarımıza, eş ve dostlarımız olmak üzere tüm katılımcılara mutlu günümüzde yanlarımızda oldukları için çok teşekkür ediyor ve Allah sizden razı olsun diyoruz.”dedi. Yapılan konuşmaların ardından Gönlübol Lokantası'nın açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Tanışık, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Koray Önsel, Gönlübol Lokantası sahipleri Arif Kandemir, Ali Kandemir ve Şahin Kandemir birlikte keserek yaptı. Sonra dualar eşliğinde kurban kesildi ve ardından katılımcılara yemek ikramı yapıldı.

 

 KATILIM YOĞUN OLDU

 

Gönlübol Lokantası’nın yeni yerinin açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Nedim Yılancı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Ercan Tanışık ve ilçe yönetimi,CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Özer Adalı ve ilçe yönetimi,MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel,Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve ilçe yönetimi, Çerkezköy Belediye meclisi üyeleri, Çerkezköy Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Aksoy, Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin,Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, STK yöneticileri, esnaflar, Kandemir ailesinin yakınları ve kalabalık bir davetli kitlesi hazır bulundu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10