Kapaklı Sitespor'dan üç bomba transfer

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Kapaklı Sitespor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı Sitespor Geçtiğimiz sezon Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu'dan Başa

Tekirdağ 22.06.2018 19:42:00 0
Kapaklı Sitespor

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Kemal Özmen ile anlaşan Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklı sitespor üç oyuncu ile anlaşma sağladı.

 

 

“ÜÇ OYUNCU İLE ANLAŞTIK”

 

 

Yeni sezon transfer çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü kaydeden Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Geçtiğimiz sezon genç ve dinamik bir ekip ile iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon da Teknik Direktörümüz Kemal Özmen’in direktifi doğrultusunda Kemalettin Analp, Fırat Işık ve Mert Torun’u kadromuza kattık. Transferlerin Kapaklı Sitespor’a ve futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Üç futbolcu da yaptığı açıklamada Kapaklı Sitespor’u başarıya götürmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydettiler.

 

 

KEMALETTİN ANALP KİMDİR ?

 

 

1991 yılında Saray’da dünyaya gelen Kemalettin Analp 2002 yılında Sağlıkspor’da futbola başladı. İki sezon bu takımda top koşturan oyuncu 2004 yılında Yıldız Gençlikspor’a transfer oldu. Yedi yıl bu takımın alt yapısında ve çeşitli kategorilerinde oynayan Analp 2011 yılında Nevşehir 1969 Gençlikspor’a transfer oldu. Altı sezon bu takımda oynayan oyuncu 2017 yılında Tekirdağ Marmaraspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübünde başarılı bir sezon geçiren Kemalettin Analp bu sezondan itibaren Kapaklı Sitespor içen ter dökecek.

 

 

MERT TORUN KİMDİR ?

 

 

17 Ocak 1994’de Tekirdağ’da doğan Mert Torun 2006 yılında Kapaklı Gençlikspor’da futbola başladı. Daha sonra Kapaklıspor’a transfer olan Torun üç yıllık macerasının ardından Turgutluspor’a transfer oldu. Bir yıl bu takımda top koşturduktan sonra tekrar Kapaklı’ya dönerek Sitespor ile anlaşan Mert Torun 2014 sezonunda Çorlu Gençlerbirliğispor ve Şirinyerspor’da top koşturdu. Tekirdağ Marmaraspor ve İzmir Belediyesinde top koşturan oyuncu son olarak sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübünde top koşturmuştu.

 

 

FIRAT AŞIK KİMDİR?

 

 

1994 yılında Çorlu’da dünyaya gelen Fırat Aşık 2009 yılında Kapaklıspor’un alt yapısında futbola başladı. Bu takımda dört yıl top koşturan genç oyuncu daha sonra Kapaklı Sitespor’a transfer oldu. Üç yıl Kapaklı Sitespor’da oynadıktan sonra Tekirdağ 2.Amatör Küme’de mücadele eden Karaağaçspor’a transfer olan Fırat Aşık daha sonra Tekirdağ Marmaraspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Kapaklı Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübünde başarılı bir sezon geçiren Aşık takımı 1.Amatör Kümeye çıkarmıştı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10