Baysak son yolculuğuna uğurlandı

Çerkezköy'ün ilk inşaat mühendislerinden Çerkezköy ve Fenerbahçe sevdalısı Şahin Baysak tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını kaybetti. 66 yaşında vefat eden Baysak dün OsmanlÄ

Çerkezköy 24.06.2018 11:28:00 0
Baysak son yolculuğuna uğurlandı

ÜÇ AY ÖNCE AMELİYAT OLMUŞTU
Yaklaşık üç ay önce geçirdiği beyin ameliyatı sonrası uzun süren tedavi sürecinden sonuç alamayan 66 yaşındaki Şahin Baysak tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi. Çerkezköy'de mesleği ile olduğu kadar Fenerbahçe ve Çerkezköy sevgisi ile de gönüllerde yer edinen iki çocuk babası, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Kurucu Başkanı Şahin Baysak'ın dün ikinci namazına müteakip Osmanlı Camiinde kılınan cenaze namazına siyasiler, iş adamları, esnaflar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Baysak ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Merkez Osmanlı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Baysak sevenlerinin omuzunda gözyaşları arasında İstasyon mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı. Cenazede taziyeleri ise oğlu Şahin Baysak’ın oğlu Engin Baysak ve yakınları kabul etti.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10