Önce sandığa sonra düğüne gittiler

Düğün tarihleri 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine denk geldiği için gelinlik ve damatlıkla oy kullanmaya giden çift vatandaşların ilgi odağı oldu.

Çerkezköy 24.06.2018 21:50:00 0
Önce sandığa sonra düğüne gittiler

Düğün tarihleri 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine denk gelen genç çift, gelinlik ve damatlıkla oy kullandı. Çift oylarını kullandıktan sonra düğün salonuna gitti.

 

 

VATANDAŞLARIN İLGİ ODAĞI OLDU

 

 

Evlilik için 6 ay önce düğün tarihlerini 24 Haziran olarak belirleyen Meltem-Sezer Torlak çifti düğünleri öncesi gelinlik ve damatlıklarıyla sandık başına gitti. Dün Çerkezköy Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu’na gelen Meltem-Sezer Torlak çifti vatandaşların ilgi odağı oldu.

 

 

“ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR”

 

 

Okulun ikinci katındaki 1291 nolu sandığa gelerek oyunu kullanan Meltem Torlak, eşinin ise başka okulda oy kullandığı kaydetti. Seçim gününde evlenmelerinin kendileri için unutulmaz bir anı olacağını ifade eden Torlak “ Düğün törenini daha önceden belirlemiştik. Mutlu günümüzde vatandaşlık görevimizi yaptık. Türkiye’miz için hangisi hayırlısı ise yüce Allah’tan onu niyaz ediyorum. Bu seçim Türkiye’miz için hayırlı olur” dedi. Genç çift okulda oyunu kullandıktan sonra gelin arabasına binerek okuldan ayrılıp düğün salonuna hareket etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10