Başkanlarda oylarını kullandı

Tekirdağ'da siyasiler büyük bir heyecanla sandık başına gitti. Dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Belediye Başkanı Vahap Akay ve partilerin ilçe başkanları â

Tekirdağ 24.06.2018 22:32:00 0
Başkanlarda oylarını kullandı

AKAY EŞİ İLE BİRLİKTE KULLANDI

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, oyunu Tepe Ortaokulunda saat 12.00'de oyunu kullandı. Oy kullanmaya eşi Güliz Akay ile birlikte gelen Başkan Akay  oy kullanacağı sandıkta sıra kuyruğu olmaması nedeniyle sırada beklemedi. Oyunu 1136 nolu sandıkta hayırlı olması temennisiyle kullandı. Akay sandık görevlilerine de çalışmalarında başarılar diledi ve sonra okuldan ayrıldı.

 

 

"ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLUR"

 

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Tanışık ise oyunu Şehit Dinçer Ersoy İlköğretim okulunda 1162 nolu sandıkta kullandı. Tanışık seçimlerin vatana, millete ve tüm Türkiye'ye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ise oyunu kullanmak için saat 13.00'de eşi İlknur Camcı ve oğlu Ali Enes ile birlikte Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kullandı.  CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı oy kullandıktan sonra okul çıkışında basına yaptığı kısa açıklamada, “Öncelikle bu seçimlerin Ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum. seçimin ülkemiz ve insanlarımız için çok hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçim belirttiğim gibi ülkemiz ve vatandaşlarımız  için önemli ,ülkemizin geleceği  ve geleceğimiz için önemlidir. Katılımın yoğun olduğunu görüyorum. İnşallah hayırlı bir seçim olacak.Zorlu uzun süren bir çalışma sürecinden geçtik.CHP olarak bu seçimde olağan üstü bir çalışma gerçekleştirdik ve bu çalışmalarımızın meyvesini alacağımıza da inanıyoruz.”dedi.

 

 

"VATANDAŞLIK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK"

 

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ise oyunu Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 1104 nolu kullandı. Takdirin yüce milletin olduğunu kaydeden Aydeniz " Bugün vatandaşlık görevini yerine getiriyoruz. İnşallah seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi devreye girecektir. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ise oyunu Fevzipaşa İlkokulu 1067 nolu sandıkta kullandı.  Oy kullanmaya partililer ile birlikte gelen Turlin " Vatana millete hayırlı olsun. İYİ Partinin bu seçimlerde iyi olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

 

 

MANDALI EŞİYLE BİRLİKTE KULLANDI

 

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı vatandaşlık görevini yerine getirerek oyunu kullandı.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı oy kullanacağı okula eşi Fatma Mandalı ile birlikte geldi. Kapaklı Fatma-İrfan Mandalı İlkokulu 1015 nolu sandıkta oyunu kullanan Mandalı, okulda sandıkların bulunduğu tüm sınıfları ziyaret ederek sandık görevlilerine kolaylık diledi. Sandık görevlilerinden oy kullanım oranlarıyla ilgili bilgi alan Mandalı “ Vatandaşlık görevimizi yerine getirerek oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize ülkemizin bölünmez bütünlüğüne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10