''Seçimlerin beklentilerimize cevap vermesini istiyoruz''

Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerinin pazar günü yapılmasının ardından vatandaşlarla yaptığımız röportajlarda yapılan seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olsun t

Çerkezköy 25.06.2018 17:49:00 0

 

 

 

 

 

 

 

"SEÇİMLERİN BEKLENTİLERİMİZE CEVAP VERMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

 

 

Çerkezköy esnaflarından Selvet Limon, “Çerkezköylü bir esnaf olarak bir süredir durgun giden piyasaların seçim sonrası canlanması beklentimiz var. Seçimin ülkemize, milletimize, tüm iş çevrelerine, çiftçimize kısaca her kesimin beklentilerinin gerçekleştirilmesi için  ülkemize milletimize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

 

 

" ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN"

 

 

Çerkezköy Zümbül Oto Lastik Firması Sahibi Ali Zümbül de, “24 Haziran’da ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de renkli bir seçim atmosferi yaşadık. Bu seçim sürecinde insanlarımızın hangi partiye gönül vermiş ise birbiriyle olan arkadaşlık bağlarını zedelemeden dostane bir şekilde partilerinin başarılı olması için çalıştıklarını gözlemledim. Yapılan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

"HALKIMIZ ERDEOĞAN DEDİ"

 

 

Çerkezköy esnaflarından Moda Erkek Kuaförü Hasan Kor; “24 Haziran’daki cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde siyasi partiler açısından oldukça çetin bir süreç yaşandığını gördük. Milletimizin bu seçimde de iradesini cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana oldu. Seçimler ülkemize milletimize hayırlı olsun” dedi.

 

 

"PARTİMİZİN BAŞARILI OLMASI İÇİN ÇALIŞTIK"

 

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin İYİ Parti’nin başarılı olması için seçim sürecinde sıkı bir çalışma sergilediklerini belirterek, “24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti olarak gerek ülke genelinde gerek ilçemizde partimizin başarılı olması için çok sıkı bir çalışma sergiledik.  İYİ Parti olarak baraj sorunumuz yoktu. Barajı aşacağımızı biliyorduk. Bu konuda her hangi bir endişe yaşamadık. Çerkezköy’de en az 10 bin ile 12 bin dolayında oy beklentimiz vardı. Ancak bu tahminlerimiz sandığa tam olarak yansımadı. İYİ Parti olarak bu seçimde DP-MHP-AK Parti ve CHP’den de oy aldık. Ülke genelinde de beklentimiz en az yüzde 15-17 dolayında oy almaktı.”dedi.

 

 

"ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE OY ORANIMIZI ÜÇE KATLAMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

 

 

Cemalettin Turlin şöyle devam etti, “24 Haziran Seçimlerinde zorlu ve sıkıntılı bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte bazı kesimler barajı aşamayacağımızı tahmin ediyordu. Ancak biz seçim öncesi Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in bizlere verdiği moral ve motivasyon ile ilçe çalışmalarımızı son ana kadar şevkle azimle inançla yaptık. Seçime ilk girmemize rağmen ülke genelinde aldığımız oy küçümsenecek bir oy kesinlikle değil. Daha da fazla alabilirdik ama olmadı. Ancak önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti olarak aldığımız bu oy oranını ikiye ve üçe katlamak için çalışmalarımızı kaldığımız yerden yılmadan yorulmadan devam edeceğiz.24 Haziran seçimlerinde bizimle birlikte hareket eden partili partisiz tüm vatandaşlarımıza partim, şahsım ve ilçe yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

"ÇİFTÇİLER OLARAK ÜRÜNLERİMİZE İYİ ÜCRET BEKLİYORUZ"

 

 

Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de çiftçinin beklentisinin ürettiği ürüne günün koşullarında alın terinin hakkını verme beklentisi içinde olduğunu belirten, S.S. 972 Sayılı Çerkezköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nafis Ünal, “Çiftçiler olarak bizler siyasetçi değiliz. Bizim tek beklentimiz her seçimde olduğu gibi bu seçimde de iş başına gelen siyasi iktidarın çiftçinin ürettiği alın teri olan ürününe günün koşullarına uygun olarak çiftçiyi mağdur etmeyecek bir ücretin verilmesi ve çiftçi girdilerinin düşürülmesidir.  Tabii ki bunun için de çiftçiye bugünkünden daha ucuz fiyatla mazot verilmesi yönündedir. Bu ucuz mazot verilmesi talebi tüm çiftçilerimizin ortak görüşüdür ve artık mağduriyet yaşamak istemiyoruz. 24 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

Haber/Seyit SÜREN

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10