Volkan: Desteğinizi istiyoruz

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İpsala Ticaret Borsası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve Gelibolu Ticaret ve Sanayi Od

Çorlu 26.06.2018 15:33:00 0
Volkan: Desteğinizi istiyoruz

Ziyarette konuşan İzzet Volkan; “Seçimlerin ardından göreve gelen başkanlarımız ve yöneticileri ile tanışmak, bölgemizin ihtiyaçlarını tespit etmek ve bu ihtiyaçların giderilmesi noktasında projeler üretmek amacıyla oda ve borsa ziyaretlerine start verdik. En büyük hedefimiz; Çorlu Havalimanı’nın işlevselliğini artırarak tüm bölgeye hizmet verebilecek hale getirmektir” dedi. İpsala Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin de “Borsamız olarak yapılması planlanan tüm projelerde yanınızdayız. Her türlü desteği vereceğiz. Bölgemizin kalkınması için birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi. 

 

ODAMIZ OLARAK SİZLERE ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

Çorlu TSO heyetinin ikinci durağı Keşan Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Ziyarette konuşan İzzet Volkan, “Trakya Bölgesi’nde yer alan üyelerimizin iş seyahatlerini zaman kaybetmeden daha hızlı bir şekilde yapabilmeleri için Çorlu Havalimanı’nın geliştirilmesi ve bölgemizde geniş kapsamlı hizmet vermesi gerekiyor. Bunu için desteğinizi istiyoruz” derken, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı da Üyelerimize hizmet en büyük görevimizdir. Odamız olarak sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. 

 

ÇORLU, TRAKYA BÖLGESİ’NDE NÜFUS YOĞUNLUĞU EN FAZLA OLAN İLÇELER ARASINDA YER ALIYOR

 

Çorlu TSO heyeti ziyaretlerini Keşan Ticaret Borsası ile sürdürdü. Ziyarette konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; Çorlu Havaalanının işlevselliğinin artırılması için destek istedi. Keşan TB Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz da “Çorlu, Trakya Bölgesi’nde nüfus yoğunluğu en fazla olan ilçeler arasında yer alıyor. Havalimanı’nın işlevselliğinin artırılarak bölgenin ihtiyaçlarını karşılayabilecek hale gelmesi bizler için de son derece güzel bir gelişme olacaktır. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BÜTÜN ODA VE BORSALARDAN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

 

İzzet Volkan ve beraberindekiler Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Oda Borsa ziyaretlerinin devam edeceğini ve ziyaretlerin sonunda bir araya gelerek Havalimanı konusunda  bir toplantı gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Bütün Oda ve Borsalardan desteklerini bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak başaramayacağımız iş yoktur” dedi. Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin de; “Bu tür karşılıklı ziyaretlerin sürekli olarak gerçekleşmesi birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olacaktır. Gelibolu TSO olarak her zaman yanınızdayız” dedi. 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10