Albayrak: Çalışmalarımızda büyük mesafe kat ettik

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu ve Ergene'de Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.  Çalışmalar hakkında gö

Tekirdağ 26.06.2018 15:36:00 0
Albayrak: Çalışmalarımızda büyük mesafe kat ettik

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ilk olarak Çorlu Tema Parkı ve Piknik Alanını ziyaret etti.  Görevli personelden çalışmalara hakkında bilgi alan Albayrak, alanda kırılan masalar, mangal ve barbekü alanlarıyla ilgili olarak, vatandaşların daha hassas ve duyarlı olmalarını talep etti. 

 

ALBAYRAK İLK OLARAK ÇORLU’DAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Albayrak daha sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Çorlu Zübeyde Hanım Parkı 1. Etap çalışmalarını inceledi. Alan hakkında teknik personelden bilgi alan Albayrak, teknik personele kolay geldin dileklerinde bulundu. Yapım çalışmaları devam eden Zübeyde Hanım Parkı 2. Etabını da ziyaret eden Başkan Albayrak, burada sürdürülen çalışmaların son durumu hakkında personelden bilgi aldı. 2. Etap çalışmalarının da kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Albayrak, çalışmaların vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

ÇORLU TRAFİK EĞİTİM PARKI'NI DA İNCELEDİ

 

Zübeyde Hanım Parkının ardından yapım çalışmalarına başlanan İsmet İnönü Bulvarı'nda da incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, çalışmalarda görevli personelden durum bilgisi alarak ekiplere iyi çalışmalar diledi. Yapım aşamasında olan Çorlu Kapalı Spor Salonunda da detaylı incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, çalışmalarda gelinen son durum hakkında görevli personelden bilgi aldı. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, tesisin Çorlu ilçesine hayırlı olmasını dileyerek çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Çocukların trafikte bilinçlenmesi ve uygulamalı trafik eğitimi alabilmesi için yapılan Trafik Eğitim Parkını ziyaret eden Başkan Albayrak, "Çorlu Trafik Eğitim Parkı'nda sürdürdüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde tamamlanmasını planladığımız projemizin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

ÇALIŞMALAR SORUNSUZ VE HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERLİYOR

 

Albayrak Çorlu’nun ardından  Ergene’de ki çalışmaları  ziyaret etti.  Albayrak'ın, burada ki ilk durağı Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapım çalışmaları süren Ergene Kültür Merkezi oldu. 478 kişilik tiyatro ve konferans salonu, kokteyl alanları, sergi salonları, toplantı odaları, atölyeler, çalışma ofisleri, idari ve teknik alanların bulunduğu Ergene Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında teknik personelden bilgi aldı. Çalışmaların sorunsuz ve hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, Ergene Kültür Merkezinin tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

‘’ÇALIŞMALARIMIZDA BÜYÜK MESAFE KAT ETTİK’’

 

Ergene Kültür Merkezi'nin ardından Edirne Caddesi'nde sürdürülen çalışmaları inceleyen Başkan Albayrak, "Burada yürüttüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalarımızda büyük mesafe kat ettik. Buradaki çalışmalarımızdan dolayı bizlere sabır ve hoşgörü gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Daha sonra Ergene’ye bağlı Marmaracık Mahallesi'nde bulunan ve yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan Marmaracık Göleti Mesire Alanı ile Gölet Restoranı inceleyen Başkan Albayrak, alanın kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacağını belirterek tesisin vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10