Çetin: Demokratik bir kampanya yürüttük

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin Pazar günü yapılmasının ardından seçim değerlendirmesi yapan İYİ Parti Kapaklı İlçe BaşkanıYusuf Çetin, ülkenin daha adil, daha demokratik ve hi?

Kapaklı 26.06.2018 15:39:00 0
Çetin: Demokratik bir kampanya yürüttük

İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından seçimi değerlendirdi.  

 

YOĞUN BİR SEÇİM DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKTIK

 

Yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını ifade eden İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, ülkenin geleceği adına İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak hep birlikte canla başla çalıştıklarını kaydetti. 

 

MECLİSTE 43 MİLLETVEKİLİ VE TEKİRDAĞ OLARAK DA 1 VEKİL İLE TEMSİL EDİLECEĞİZ

 

Ülkenin daha adil, daha demokratik ve hiç kimsenin ötekileştirilmediği, merkezde önce insan olma değerlerinin ön planda tutulduğu bir kampanya yürüttüklerini dile getiren Çetin; ‘’Bizim, İYİ Parti olarak yüzde 5-6 ları alamayacağımız gibi yoğun bir algı yaratılmasına ve propaganda çalışmalarına ulusal basında yer verilmemesine rağmen bu kadar kısa süre içerisinde yaptığımız çalışmalarda Milletvekilliği yüzde 10 ve cumhurbaşkanlığı yüzde 7.5 gibi bir oy oranı aldık. Tabii ki bizim hedeflerimiz yüzde 15 üzeri bir oy almamızdı. Aslında siyaset arenasına yeni katılmış bir parti olarak küçümsenecek bir oy olmadığı kanaatindeyim. Bu oranlarla mecliste 43 milletvekili ve Tekirdağ olarak da 1 vekil ile temsil edileceğiz’’ dedi. 

 

PARTİLİ PARTİSİZ TÜM VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

İYİ Parti Kapaklı Teşkilatı olarak, Türkiye ortalamasının altında oy almış olmak kendi beklentilerinin çok altında bir oran olduğunu üzülerek belirtmek istediğini dile getiren Çetin; ‘’ Şu an resmi olmayan oy oranlarına göre oy oranımız milletvekilliği yüzde 9 ve cumhurbaşkanlığı olarak da yüzde 5,5 civarıdır. Bu oranlar bizim için yeterli bu nedenle bundan sonraki çalışmalarımız için iyi bir değerlendirme yaparak, Yerel seçimler için, bıkmadan yılmadan çok daha hazırlıklı ve İYİ çalışarak hedeflediğimiz oranlara ulaşacağımıza inancımız tamdır. Demokrasinin kuralı; kaybedenler gibi kazananlarda olacaktır. Kazananları tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.24 Haziran seçim sonuçlarının Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlar getirmesini Yüce Allah’dan dilerim.24 Haziran Seçimlerinde özveri ile çalışan Başta İYİ Parti Kapaklı Teşkilat Üyelerimize ve bizimle birlikte hareket eden partili partisiz tüm vatandaşlarımıza Partim ve Şahsım adına teşekkür ediyorum’’ dedi. 

 

 

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10