Koçak: Seçim bitti, şimdi geçim zamanı

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak dün saat 13.30'da yaptığı basın açıklamasında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

Çerkezköy 26.06.2018 16:42:00 0
Koçak: Seçim bitti, şimdi geçim zamanı

Koçak, “24 Haziran pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçim sonuçlarının ve yeni yönetim sisteminin ülkemiz ve milletimi için hayırlı olmasını diliyoruz. Seçimlere ülke genelinde olduğu gibi bölgemizde de halkımız tamamına yakın katılımla demokratik ve sağduyulu bir olgunlukla sandığa gitmiş ve özgür iradesiyle oyunu kullanmıştır. Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne  yeni  seçilen milletvekillerimizi tebrik ediyor, ülkemiz ve milletimiz için başarılı çalışmalar diliyoruz.”dedi.

 

 

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLLERİMİZE DE ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

 

 

Murat Koçak şöyle devam etti; “Tekirdağ’ı yeni dönemde temsil edecek olan AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Şentop,Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Cumhuriyet halk Partisi Milletvekilleri Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer  ve İYİ Parti Milletvekili Enes Kaplan’ı tebrik ediyor,ülkemize ilimize ve bölgemize başarılı çalışmalar yapmalarını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

ŞİMDİ TOPLUMUN BEKLENTİLERİNE ODAKLANMA ZAMANIDIR

 

 

Murat Koçak konuşmasını şöyle noktaladı; “Seçim bitti şimdi geçim zamanı. Başta çalışanların sorunları olmak üzere toplumun her kesiminin beklentilerine odaklanma zamanıdır. Şimdi daha güçlü toplum ,daha güçlü ekonomi ve daha güçlü Türkiye olma yolunda dayanışma ve çalışma zamanıdır. Seçim sonuçlarının ve yeni yönetim sisteminin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı ve başarılı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

 

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10