Ev yangında küle döndü

Çerkezköy Kızılpınar mahallesinde üç katlı müstakil evin üst katında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bir saatlik

Çerkezköy 26.06.2018 17:23:00 0
Ev yangında küle döndü

Kızılpınar Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 72'de bulunan üç katlı müstakil evin üçüncü katında dün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Sait Doğu'ya ait daireden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.  İhbar üzerine olay yerine gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı. Bazı vatandaşlar çalışmaları korkulu gözlerle izlerken, bazı vatandaşlarda çocukları ve torunlarını parkta oynatması ise dikkatlerden kaçmadı.

 SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Bu arada GAZDAŞ ekipleri de yangından kısa bir süre sonra olay yerine intikal ederek doğalgaz yangınına karşı önlem aldı. Çıkış sebebi öğrenilemeyen yangının ardından daire kullanılmaz hale gelirken, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise yangının neden çıktığı konusunda geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10