Kışın ısıtıp yazın serinletiyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hizmete sunulan İkram Çeşmeleri ile kış ayları boyunca her gün gerçekleşen çorba ikramının ardından yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte vatandaşlara soÄ?

Tekirdağ 27.06.2018 19:01:00 0
Kışın ısıtıp yazın serinletiyor

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete sunulan ve kış aylarında sıcak çorba, yaz aylarında ise soğuk su servisi yapılan İkram Çeşmeleri, vatandaşları kışın ısıtmaya, yazın serinletmeye devam ediyor.

 

 

SOĞUK İÇME SUYU HİZMETİ BAŞLADI

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından İkram Çeşmeleri ile kış ayları boyunca her gün gerçekleşen çorba ikramının ardından yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte vatandaşlara soğuk su ikramı yapılmaya başlandığı belirtildi. Yaz aylarındaki aşırı sıcakların vatandaşlarda oluşturduğu su kaybını önlemek üzere harekete geçtiğini dile getiren Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ikram çeşmelerinden soğuk içme suyu hizmetinin başladığını açıkladı.

 

 

EYLÜL AYI İTİBARI İLE SICAK ÇORBA İKRAMI DEVAM EDECEK

 

 

Vatandaşlar, Otogar karşısı, Cengiz Topel Meydanı ve Köprübaşı mevkisinde bulunan İkram Çeşmeleri’nden ücretsiz olarak istedikleri kadar soğuk içme suyundan faydalanabilecekleri belirten Süleymanpaşa Belediyesi Eylül ayı itibari ile İkram Çeşmeleri’nden tekrar sıcak çorba akmaya devam edeceğini kaydetti.

 

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10