Çorlu'nun il olma potansiyeli yüksek 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Babaeski Ticaret Borsası, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret Borsası ve Uzunköprü Ticaret ve Sana

Çorlu 28.06.2018 16:36:00 0
Çorlu

Volkan,ilk ziyaretini Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası’na yaptı. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Trakya’nın kalkınması, yeni projeleri tespit etmek ve Çorlu Havalimanı’nı daha aktif hale getirerek hedefimiz olan Trakya Havalimanı’na dönüştürülmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun edecektir” dedi. Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erhan Bederli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner ise, birlikte hareket edildiğinde gerek Trakya Havalimanı gerekse bölgedeki yatırımlar konularında büyük işlere imza atılacağını dile getirdiler.

 

FAALİYET VE PROJELERDEN BAHSETTİ

 

Ardından, Babaeski Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Volkan,faaliyet ve projelerden bahsetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün ise, yapılabilecek işbirlikleri ve Borsa hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

ÇORLU İL OLMA POTANSİYELİ YÜKSEK OLAN BİR İLÇE

 

3’üncü olarak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Çorlu TSO 46 Meclis Üyesi, 11 Yönetim Kurulu Üyesi ve 16 Meslek Komitesi’nden oluşmaktadır. Burada amaç Odalardaki işbirliğini artırıp ortak projeler yapabilmektir. Çorlu il olma potansiyeli yüksek olan, ciddi bir nüfus ve sanayiye sahip ilçedir. Trakya Bölgesi’nin daha fazla kalkınabilmesi için hep birlikte mücadele edip bilimsel çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi.ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ise bölgemizin menfaatleri doğrultusunda ETSO olarak her konuda yanında olduklarını ifade ederek; Trakya hepimizin, elimizden geleni yapacağız”dedi.  

 

DESTEK İSTEDİ

 

Oda borsa ziyaretlerine Uzunköprü Ticaret Borsası ile devam edenVolkan; kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Odamızın faaliyetleri ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler vererek Çorlu Havalimanı’nın Trakya Havalimanı adı altında bölgemize daha fazla katma değer sağlaması hususunda bir araya gelinerek çalışmaları başlatmak için destek istedi.

 

SİZLERİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ

 

Uzunköprü TB Yönetim Kurulu Başkanı Egemen Aslan ise; “Çorlu TSO’nun değerli Başkanları ve Yöneticileri sizleri Borsamızda ağırlamaktan memnun olduk. Hoş geldiniz. İlimizi ve Trakya’yı en güzel şekilde temsil edeceğine inandığım Çorlu Havalimanı’nın daha geniş kapsamlı hizmet vermesi bölgeye artı değer kazandırarak stratejik değerini artıracaktır. Sizleri sonuna kadar destekliyoruz” dedi. 

 

BİRLİKTE HAREKET EDİLECEK

 

Son olarak Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden İzzet Volkan; “Seçildiğimiz ilk günden beri Bölgemize katma değer sağlayacak işler yapmaya gayret ediyoruz. Üyelerimizden aldığımız güçle kaliteli hizmet anlayışımızı sürdürüyoruz Gündemde olan en büyük projelerimizden bir tanesi ‘Trakya Havalimanı’dır. Elele vererek havalimanını daha aktif hale getirmek istiyoruz” dedi.UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ercan İhtiyar ise, havalimanı konusunda sonuna katar destek olacaklarını belirterek yapılacak çalışmalarda birlikte hareket edileceğiniz açıkladı.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10