Kürklü: Başarılı bir LGS'yi geride bıraktık

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü yaptığı açıklamada, LGS sınavında büyük başarı elde ettiklerini kaydederek yüzde onluk dilime 30 öğrencinin bulunduğunu ifad

Çerkezköy 28.06.2018 17:09:00 0
Kürklü: Başarılı bir LGS

Güçlü eğitim kadrosu ile öğrencilerin azmi ile başarılı bir LGS’yi geride bıraktıklarını kaydeden Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji Müdürü Ömer Kürklü “  Trakya bölgesinin öncü eğitim kurumlarından olan Gülerçin Koleji başarıları ile farkını ortaya koydu. 9 yıllık eğitim öğretim sürecinde her yıl sekizinci sınıftan mezun ettiğimiz öğrencilerin yüzde 50-60’sı fen liselerine yerleştiriliyor. Okulumuz bu yılda öğrencilerini Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleştirileceğinden hiç şüphemiz yoktur. Bölgenin akademik ve sosyal alanda parlayan yıldızı olan Gülerçin Koleji alanında uzman kadrosu ile yoluna devam ederek daha iyi başarılar için çalışma ve planlamalara devam ediyor” dedi. 

 

“TEBRİK ETTİ”

 

2 Haziran tarihinde yapılan liselere geçiş sınavı sonuçlarının açıklandığını ifade eden Kürklü “ Değişen sisteme çok hızlı bir şekilde entegre olarak öğrencilerimizi planlı ve programlı giderek en iyi şekilde sınava hazırlayan Gülerçin Koleji bu yıl ilk kez yapılan ve zorluk derecesi ile son yıllara damgasını vuran sınavda güzel başarılar elde etti. Bir sene boyunca özverili çalışan öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını alarak veli ve öğretmenlerini de gururlandırdılar. Bu başarıda emeği geçen ve bizlere bu gururu yaşayan tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi. 

 

“SİSTEMLİ VE PLANLI ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜDÜR”

 

55 öğrencinin katıldığı sınavda yüzde 5-10’lik dilime 14 öğrencinin girdiğini kaydeden Kürklü “ yüzde onluk dilime ise 30 öğrencimiz girmiştir. 2-13 Temmuz tarihleri arasında yerleştirme işlemleri olacak. 30 Temmuz’da da sonuçlar açıklanacak. Bu yıl onuncu yılına giren okulumuz akademik ve sosyal anlamda çocuklarımızı çok boyutlu olarak yetiştiriyoruz. Sadece Trakya ve Çerkezköy’de değil Türkiye genelinde okul olarak büyük başarılar yakalıyoruz. Bu bir tesadüf değildir, sistemli ve planlı çalışmanın ürünüdür” diye konuştu. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10