Selvi Kültür ve Sanat Merkezi 8 Eylül'de açılacak

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Kültür ve Sanat Derneği tarafından onarımı yapılan tarihi binada hizmete girecek olan Ayşin Bedri Selvi Kültür ve Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Çorlu 28.06.2018 18:46:00 0
Selvi Kültür ve Sanat Merkezi 8 Eylül

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Selvi Ayşin, , çalışmalarda son aşamaya geldiklerini belirterek, "1937 yılında tuğla ile inşa edilmiş binamızda yürüttüğümüz çalışmalar neredeyse tamamlandı. Sanat merkezimizi Çorlu Kültür ve Sanat Derneğimizin 14. kuruluş yıl dönümü olan 8 Eylül 2018 tarihinde açmayı planlıyoruz. Ayrıca yine aynı tarihte Sanat Sokağı projemizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Aynı gün Ayşin Bedri Selvi Kültür ve Sanat Merkezi'nde profesyonel bir sergi düzenlemeyi planlıyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında Çorlu'muza güzel bir sanat merkezi kazandırmış olacağız ve bundan da mutluluk duyuyoruz." dedi.

 

 

ÇORLU'NUN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

 

 

Çorlu'nun çehresini değiştirecek sanatsal çalışmaların yapılıyor olmasından çok memnun olduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ise; "Bu projeyi hayata geçiren Çorlu Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Sayın Bedri Selvi ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çorlu Kültür ve Sanat Derneği ve hizmete girecek olan Ayşin Bedri Selvi Kültür ve Sanat Merkezi Çorlu'muz için birer değerdir. Bu değerlere bizde katkı sunacağız ve bahçe düzenlemesini gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Çorlu'muz için yapılan her türlü yatırımın da destekçisi olmaya gayret ediyoruz.

 

 

ÇORLU KALESİ’Nİ TURİZME KAZANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ

 

 

Çorlu Kalesi’ni turizme kazandırmayı hedeflediklerini de dile getiren Sarıkurt; ‘’Ayrıca Fatih Camii, Tarihi Belediye Binası ve park alanlarını da birleştirerek oluşturacağımız yeni bir kent meydanı ile şehrimize değer katmayı hedefliyoruz. Bu projemiz ile tarihsel öneme sahip Fatih Camii ve Tarihi Belediye binamız daha fazla ön plana çıkacak ve inanıyorum ki halkımız da bu projelerden dolayı çok mutlu olacak" dedi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10