Kaplan: Yerelde farklı siyasi iklim yaratacağız

24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Enez Kaplan Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

Çerkezköy 29.06.2018 19:37:00 0
Kaplan: Yerelde farklı siyasi iklim yaratacağız

“TRAKYA HALKININ TBMM’DE TEMSİLCİSİ OLUN”

Ziyaretten ötürü İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’a teşekkür eden gazeteci Şaban Kardeş “ Sizden beklentimiz Trakya halkının TBMM’de temsilcisi olmanızdır. Trakya halkı termik santral ile cezalandırılıyor. Termik santral konusunu gündemde tutmanızı bekleyeceğiz. Trakya’ya nükleer enerji düşünülüyor. Bunlarla ilgili sizlerden çalışmalar bekliyoruz. Toplum, ülkemiz ve ilçemiz için gerçekten vekillerimizden ciddi beklenti içerisindeyiz” diye konuştu.

“SİYASİ İKLİM YARATACAĞIZ”

TBMM’de halkın vekili olacağını kaydeden İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan “ 24 Haziran seçimlerinde Tekirdağ’ın on ilçesinde yüzde on bandını geçerken, Çerkezköy ve Kapaklı’da yüzde sekizde kaldık. Bu bölgelerimizde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Yerel seçimler çok farklı olacak.  Halkın bize göstermiş olduğu teveccühü yerel yönetimlerde fark ettirerek farklı bir siyasi iklim yaratacağız. Bu hem Tekirdağ’da hem de Türkiye genelinde olacaktır” dedi.

“ÜLKENİN BEKASI İÇİN NE GEREKİYORSA ONU YAPACAĞIZ”

Partide Genel Başkanlık sorununun olmadığını kaydeden Kaplan “ Kurucu Genel Başkanımız ile bu seçimlerde önemli bir sınav verdik. Akşener’in çıkışı ve duruşu olmamış olsaydı Türkiye farklı bir iklime girecekti. Ülkenin bekası için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bunun içinde ortak fikrimizde budur. Ülkenin çıkar ve menfaati, milletin bekası için nerede durmamız gerekiyorsa dün olduğu gibi bugünde orada duracağız” dedi.

“TEK TEK TEŞEKKÜR EDECEĞİM”

Kendisine oy veren veya vermeyen herkese teşekkür eden Kaplan “ Seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerimizi sürdürüyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi 1 Ekim’e kadar tatile girdi. O güne kadar bütün vatandaşlarımızı tek tek gezerek teşekkür edeceğim ve nabzını alacağım” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10