'Sevgi Kenti' yapma adına yola çıktık''

Vatandaşların sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek amacıyla ilçe genelindeki mahallere ziyarette bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 'sevgi kenti' yapma adına yola çıktıklarını ifade

Ergene 1.07.2018 16:42:00 0

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, vatandaşların sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek amacıyla ilçe genelindeki mahallere ziyarette bulundu. Yeşiltepe Mahallesi’nde kıraathaneleri dolaşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşlarla bir araya gelerek şikayet ve taleplerini dinledi. Yüksel’e dernek yöneticileri ile Mahalle Muhtarı Hüseyin Doğru eşlik etti.

 

'SEVGİ KENTİ' YAPMA ADINA YOLA ÇIKTIK

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene'yi 'sevgi kenti' yapma adına yola çıktıklarını ifade ederek; ‘’Bu maksatla ilçede yaşayan herkesin hem derdine hem de sevincine ortak oluyorum. İlçedeki hemen her cenazeye katılarak vatandaşlarımızın acılı günlerinde yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın mutlu günlerinde de yanında olmak amacıyla düğün cemiyetlerine katılarak sevinçlerine ortak oluyoruz’’ dedi.  Vatandaşların Ergene Belediyesinden beklentilerinin neler olduğunu bizzat soran Başkan Yüksel sorunlara çözüm önerileri konusunda da vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

 

Haber: Melek ELMA

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10