Gündem maddeleri komisyonlara havale edildi 

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı dün saat 14:00'da Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında gerçekleştirildi.

Kapaklı 2.07.2018 16:03:00 0
Gündem maddeleri komisyonlara havale edildi 

Açılış ve yoklamanın ardından gündeme iki ek önerge ilave edilirken, üçüncü ve dördüncü gündem maddesinde Atatürk Mahallesi 1484 ada 6 parselde bulunan tamamı 272 metrekare arsada bulunan iki metrekarelik ve Fatih Mahallesi 727 ada  38 parselde bulunan tamamı 1687 metrekare arsada bulunan 48 metrekarelik belediye hissesinin hissedarına satışı konusu oy birliği ile kabul edildi. 

Bir sonraki gündem maddelerinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından sunulan boş kadro değişikliği konusu ile Zabıta Müdürlüğü tarafından sunulan içkili yerler konulu yazıda oy birliği ile kabul edildi. 

 

ZABITA MOTORİZE EKİP KURACAK

 

Kapaklı Kent Konseyi Halk oyunları ekibinin 20-29 Temmuz tarihleri arasında İtalya’da düzenlenecek olan folklor ve dans festivaline gitmek için ve Halk Eğitim Merkezinin 2-8 Temmuz tarihlerinde Karadağ’da düzenlenecek olan festivale katılmak için Kapaklı Belediyesi’nden araç tahsisi talebi ise oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dokuzuncu maddesinde Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne motosiklet alımı konulu yazı görüşüldü. Motorize ekibi kurulmak üzere Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne iki adet motosiklet alımı Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliği ile havale edildi. Bir sonraki gündem maddesinde yer alan 2017-2018 futbol sezonunda U-13 Liginde şampiyon olan Kapaklıspor takımının oyuncularının ödüllendirilmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, dolu kadro değişikliği konulu yazıda oy birliği ile kabul edildi. 

 

“PINARÇA MAHALLESİ’NE HALI SAHA YAPILMIYOR”

 

Gündemin bir sonraki maddesinde ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Kapaklı’da halı saha yapma önergesi görüşülürken, yapılan bilgilendirmede “ Aralık ayında alınan kararda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Pınarça Mahallesi’nde bulunan 174 ada üzerinde iki yıllık kiralama ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi halı saha yapmak için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a yetki için oy birliği ile Kapaklı meclisinden karar çıkmıştı. Yapılan araştırmalarda TESKİ ekiplerinin bu alanın yanında su terfi merkezi yaptığından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan park alanında halı saha yapmak için meclisten tekrardan yetki istiyor” diye konuştu. Yapılan bilgilendirmenin ardından ilgili gündem maddesi oy birliği ile Plan ve bütçe komisyonuna havale edildi. 

 

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONUNA GÖNDERİLDİ 

 

Gündemin son maddesinde ise Edirne’nin İpsala ilçesinin Paşaköy köyünde bulunan parkta spor aletleri eksikliğinin Kapaklı Belediyesi tarafından karşılanması talebi de oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Ağustos ayında tatil yapacak olan Kapaklı Belediyesi komisyonlara havale edilen gündem maddelerini Cuma günü saat 14.00’de ikinci oturumda karara bağlayacak. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10