Kırklarelispor'dan kaleye takviye 

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının startını veren Kırklarelispor, ilk dış transferini kaleye yaptı.

3.07.2018 15:29:00 0
Kırklarelispor

İbrahim Demir Trabzonspor alt yapısından yetişip Süper Lig’de de bir süre forma giyen genç kaleci, son olarak Şanlıurfaspor formasıyla mücadele ederken, düzenlenen törenle kendisini Kırklarelispor’lu yapan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.Başkan Volkan Can, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sportif Direktör Murat Baytaroğlu’nun yer aldığı imza töreninde genç eldiven hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

 

“GENÇLEŞMEYE İHTİYAÇ VAR”

 

Süper Lig ve 1’inci Lig tecrübesi bulunan genç kalecinin Kırklarelispor için güzel bir transfer olduğunu ifade eden Kırklarelispor Sportif Direktörü Murat Baytaroğlu ise; “1995 doğumlu olmasına rağmen Spor Toto Süper Lig ve TFF 1’inci Lig’de forma giyme başarısı elde eden başarılı bir kaleciyi takımımıza kazandırmış bulunuyoruz. Kendisiyle ilk görüşmemizden itibaren, Kırklarelispor’a yakışan bir isim olduğu kararına vardık. Genç, dinamik ve hırslı yapısını beğendik. Kesinlikle yenilgiye tahammül etmeyen bir karakteri olduğu konusunda duyum aldık. Kırklarelispor’un gençleşmeye ihtiyacı var, ileriye dönük yatırımlar yapmaya ihtiyacı var. Başarıya aç isimlerle çalışmaya ihtiyacı var. Bizde bu kapsamda İbrahim Demir’in iyi bir tercih olacağını düşündük. Kendisi de Kırklarelispor’a gelme konusunda kararlı bir tutum gösterdi. Maddi olarak da bir takım fedakarlıklarda bulundu. Yeşil-Beyazlı formayı giymek için örnek teşkil edecek bir fedakarlıkta bulundu. Kendisine teşekkür ediyoruz, yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

 

“TRABZONSPOR’DA TOP KOŞTURDU”

 

Öte yandan 2014-2015 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu’nda alt yapısından yetiştiği Trabzonspor forması ile 3 lig maçına ilk 11’de başlayan İbrahim Demir, Trabzonspor’un mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da kaleyi korudu. Trabzonspor kariyerini sonlandıran Demir daha sonra 1461 Trabzon’a transfer oldu. 2 sezon 1461 Trabzon’da forma giyen genç kaleci son olarak Şanlıurfaspor’un kalesini korudu. 2017-2018 Futbol Sezonunda Şanlıurfaspor forması altında toplam 6 maçta boy gösteren İbrahim Demir bu müsabakalarda toplam 11 gol yedi.

 

 

Haber/Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10