Rakipler belli oldu 

2018-2019 Sezonu TFF 2 ve 3. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar önceki gün kura çekimi ile belirlendi. 

3.07.2018 15:32:00 0
Rakipler belli oldu 

Sarıyer Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleşen grup kura çekimine; TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şefik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın'ın yanı sıra TFF 2 ve TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. 2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, iki grupta da 18 takım yer alıyor. TFF 3. Lig'de ise müsabakalar 3 grupta 18'er takımla oynanacak. Yeni sezonda yeni rakipler Kırklareli temsilcisi yeni sezona güçlü bir kadro ile hazırlanırken, kura çekimin ardından da yeni sezondaki rakipleri belli oldu. Bu sezon Kırmızı Grup'ta mücadele edecek Kırklarelispor'un rakipleri ise şöyle; Bandırmaspor, Bugsaşspor, Darıca Gençlerbirliği, Etimesgut Belediyespor, Fatih Karagümrük, Fethiyespor, Kahramanmaraşspor, Konya Anadolu Selçukspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Menemen Belediyespor, Pendikspor, Sivas Belediyespor, Şanlıurfaspor, Tarsus İdmanyurdu, Tokatspor, Tuzlaspor, Zonguldak Kömürspor oldu. 

 

“HAK EDEN KAZANSIN”

 

Kulüp temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen kura çekiminde konuşan TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, şunları söyledi: "2018-2019 sezonu kulüplerimize hayırlar getirsin diyoruz. Bu güzel oyunun kazananları, kaybedenleri var. Bazen şampiyon olunuyor; bazen küme düşülüyor. Hangi ligde olursa olsun sporun bir tarafı var; dostluk ve kardeşlik ülke bütünlüğüne fayda yapmak zorunda. Doğudan batıya, kuzeyden güneye başkanların güzel dostluklar kurduğuna şahit oluyorum. Bundan da büyük mutluluk duyuyorum. Sporun bu güzelliklerini kaybetmeden, FairPlay çerçevesinde hak edenin kazandığı bir sezon olmasını diliyorum” dedi. 

 

“KIRKLARELİYE HAYIRLI OLSUN”

 

Kura çekimi sonrası açıklamada bulunan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “Bu gün kura çekimleri gerçekleşti. Gerçekleşen kura çekimine temsilcilerimiz katıldı. Bu sezon Kırmızı Grup'ta mücadele edeceğiz. Bütün rakiplerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10