İlaçlama çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci sinek, sivrisinek (uçkun) ve kene ile mücadele için başlatılan ilaçlama çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek Çorlu'nun bütün mahallelerinde

Çorlu 4.07.2018 16:34:00 0
İlaçlama çalışmaları devam ediyor

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz aylarında artan ve çevreye rahatsızlık veren sivrisinek ve kara sinek popülasyonunu kontrol altına almak amacıyla sinek, sivrisinek (uçkun) ve kene ile mücadele için başlatılan ilaçlama çalışmalarına devam ediliyor.

 

19.00 – 24.00 SAATLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, "Günlük olarak farklı noktalarda yürütülen ilaçlama çalışmaları ile sivrisinek ve kara sineklerin verdiği rahatsızlık ortadan kaldırılmakta, halk ve çevre sağlığı korumaktadır. Program doğrultusunda yapılan ilaçlama çalışmaları öncelikli olarak Gölbaşı Gençlik Parkı ve Cumhuriyet Parkı gibi halkın yoğun olarak gittikleri alanlarda sürdürülüyor. Öte yandan ilaçlamalarda ruhsatlı, halk sağlığına zararı bulunmayan ve kokusuz ilaçlar kullanılmaktadır." dedi. Demirci, Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekiplerinin sonbahar dönemine kadar Çorlu'nun bütün mahallelerinde ilaçlama çalışmalarının 19.00 – 24.00 saatleri arasında devam edeceğini kaydetti. 

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10