1911 Çerkezköyspor sahipsiz kalmayacak

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden ve destek olunmadığı için sahipsiz kalan 1911 Çerkezköyspor'da geçtiğimiz günlerde kulübün kayyuma devredilmemesi için başkanlığa getirilen meclis üyesi N

4.07.2018 17:29:00 0
1911 Çerkezköyspor sahipsiz kalmayacak

Kulübün kayyuma devredilmemesi için kulüp başkanlığına getiren Necmettin Çınar önceki gün yaptığı açıklamada yönetimde yer almak isteyenlerin hiç birinin yönetimde yer almayarak elini taşın altına sokmak istemediklerinden yakınmış, yönetimde tek başına kaldığını kaydederek Başkanlığı bırakacağını ifade etmişti. 

 

20 TEMMUZ’A KADAR BAŞKAN BELLİ OLACAK

 

1911 Çerkezköyspor’un ilçenin takımı olduğunu kaydeden eski başkanlardan Uğur Erem “ Sanayi kenti olan Çerkezköy’de geçen yıldan bu yana hiçbir sanayi kulübümüze destekte bulunmadı. Bu kulüp geçen sezonu bazı esnaflarımız sayesinde ikinci bitirdi. İşlerimin yoğunluğundan ötürü lig sonunda görevi bırakacağımı söyledim. Yapılan genel kurulun ardından başkanlığa Sabri Asbaş getirildi. Asbaş’ta destek olunmadığından dolayı görevi bıraktı. Geçtiğimiz günlerde yapılan toplantının ardından kulübümüzün kayyuma devredilmesi için Necmettin Çınar’ı başkan yaptık. Necmettin Çınar’da tek başına bırakıldığını ifade ederek görevini bırakacağını söylemiş. Kendisine saygı duyuyoruz. 20 Temmuz son gün olarak Bölgesel Amatör Lige katılım gününe kadar 1911 Çerkezköyspor’un başkanı belli olacaktır. Bu kulübe birkaç kişinin değil, ilçede yaşayan herkesin sahip çıkması gerekiyor” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10