Dikkat! Elektrik kesintisi var

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yarın 8.30-12.30 saatleri arasında Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) tarafından yapılacak olan çalışmalardan dolayı, elektrik verilemeyecek. ?

Çerkezköy 5.07.2018 13:40:00 0
Dikkat! Elektrik kesintisi var

9 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

 

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), tarafından yapılacak olan çalışmalar nedeniyle, Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde( Kalyoncu Sokağın bir bölümü, Kırlangıç Sokak, Ceviz Sokak, Karol Sokak, Sağdır Sokak, Çay Sokak, Öztürk Sokak, Harman Sokak, Şifa Sokak )yarın 8.30-12.30 saatleri arasında 4 saat elektrik verilemeyecek. 

 

7 SAAT ELEKTRİK VERİLEMEYECEK

 

Öte yandan 8 temmuz Pazar günü ise Veliköy Yalıboyu Organize Sanayi Bölgesi’nde  ( Veliköy Arıtma, Dsi Arıtma,Massan Tekstil, Memişoğlu, Kurt Palet Sayha İskele, Vatanyağ, Selim Pek 1- 2, Yüksel Endüstriyel, Bes Kapı 1-2, Serpil Şahin, Boray Plastik, Carex, Dy Star, Iyoken, Zirveteks, Eksen Kardeşler,Çimen Yem, Üç Yıldız, Nevzat Tekstil,Cevher Benisimo, Mısırlı Kuyucu, Aırsel Kozmetik, Veliköy Su Kuyusu, Karbosan 2, Net Plastik, Formül Plastik 1-2, Çalışkanlar İnşaat, Konika, Pandora Plastik, Borbilet, Öziteks, Alyıldız, Hacı Kepçeci, Promatek, Polycor, Yağmur Geri Dönüşüm, Hydrkem, Aluplus, Emek İnovatif, Dagusan Tekstil, Asa Kaynak 1-2, Pektaş Kablo 1-2, Acarlar Ambalaj, Gökbaş Plastik, Bes Reklam, Egemen Nakliyat, Gülhan Kimya, Saba Banyo, Klas Mobilya, Murat Daşdemir, Polikur, Serpil Şahin, Alubond, Mavi Kimya, Msc Group, Mfb Çamaşır, Auto Tek Krom, Tıs Duyar, Imsan Press, Emre Hurdacılık, Gülcan Metal, Abdullah Ayanoğlu, Turkcell, Erenler Geri Dönüşüm, Vatan Caddesinin Bir Bölümü, Sanayi Bulvarının Bir Bölümü, Çayıryolu Caddesinin Bir Bölümü,İstiklal Caddesinin Bir Bölümü,İstiklal 3-4-7,İlköğretim Caddesi, )09:00-16:00 saatleri arasında 7 saat elektrik kesintisi olacağı bildirildi. Yaşanacak olan kesintiler için TREDAŞ vatandaşları uyardı.

 

TREDAŞ UYARDI

 

TREDAŞ elektrik kesintisinin yaşandığı bölgelerde ikamet eden vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için hatırlatmalarda bulundu. TREDAŞ tarafından yapılan açıklamada, abonelerin elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği söylendi. Ayrıca, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı merkezine başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

 

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10