Firar iddialarına fotoğrafla cevap verdi

 AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesinin girdiği ekonomik buhran sonucu ortadan kaybolması ile Çerkezköy gündemine düşlen firar iddialarına meclis üyesi Mustafa Çiftçi'den cevap geldi.

Çerkezköy 6.07.2018 09:41:00 0
Firar iddialarına fotoğrafla cevap verdi

Kendisinin uzun yıllardan bu yana Çerkezköy’de ticaret yaptığını, yaklaşık 4 yıldır da ticaretin yanı sıra AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği yaptığını, ne ticareti ne de siyasetiyle bugüne kadar kimseye zarar vermediğini iddia eden Çiftçi, firar iddiasına şöyle cevap verdi: “Geçtiğimiz pazartesi günü 180 bin liralık çekim yazılınca biran bunalıma girdim üzüldüm. Bu üzüntüyle birlikte İstanbul’da bir otelde kaldım. Ardından memleketim olan Vezirköprü’ye gelerek birkaç gün kafa dinlemek istedim. Oradaki esnaf arkadaşlar da bu durumdan çıkarın yaparak böyle bir isnatta bulunmuş olabilirler. Hem Kapaklı’dan hem Çerkezköy’den mağdur ettiğim birileri varsa ki inanmıyorum, bunların mağduriyetlerini giderecek mal varlığına sahibim. Gerek Kapaklı Ziraat Bankası’nda yazılan çeklerimi ve gerekse diğer çeklerimi en kısa zamanda dönerek ödeyeceğim”

 

FOTOĞRAF YOLLAYARAK CEVAP VERDİ

 

Şuanda ailesi ve arkadaşları ile Vezirköprü’de olduğunu, en geç pazartesi Çerkezköy’de işinin başında olacağını iddia eden Akkaş Elektrik Sahibi ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çiftçi, haber merkezimize, Sinop Osmancık Kızılırmak Tarihi Köprüsü üzerinde beraberinde 6 arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafı da ulaştırdı. Mustafa Çiftçi’nin bu açıklamalarını Çerkezköy kamuoyuyla paylaşmayı mesleki ahlak ve insani duyarlılık açısından uygun görüp takdiri okurlarımıza bırakıyoruz.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10