Çerkezköy'ün gururu oldu

AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı ve meclis üyesi Selda Yeşil ile Karaağaç İlkokulu müdürü Murat Yeşil'in kızları Besra Hazal Yeşil Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp

Çerkezköy 6.07.2018 09:54:00 0
Çerkezköy

Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı kapsamında mezunlarını Kerem Aydınlar Kampüsünde gerçekleşen törenle uğurladı. Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Kerem Aydınlar Vakfı Başkanı Seher Aydınlar’ın katılımıyla gerçekleşen törende öğrenciler keplerini havaya atmanın heyecanını yaşadı. Tekirdağ Fen Lisesinden mezun olduktan sonra Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Tıp Fakültesini yüzde 100 bursla kazanan Besra Hazal Yeşil fakültenin 4’üncü dönem birincisi olarak Çerkezköy’ün gururu oldu.

YÜKSEK ONUR DERECESİ İLE MEZUN OLDU

Yüksek onur derecesi ile mezun olan Dr. Besra Hazal Yeşil’in hediyesini ve diplomasını Acıbadem Mehmet Ali Aydılar Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Murat Saruç takdim etti. Dönem birincisi Dr. Besra Yeşil, küçüklüğünden beri hayalini kurduğu, yıllarca bu hayale ulaşmak için emek verdiği ve sonunda hekimlik mesleğine ilk adımlarını attığı yerin, Acıbadem Üniversitesi olmasından gurur duyduğunu dile getirerek” Başta Dekanıma, bizleri yetiştiren  hocalarıma, emek vererek bugünlere getiren anne ve babama ve tüm dönem arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Haber/Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10