Yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, il genelinde yaptığı incelemeler kapsamında ilk olarak yeni hizmet binasına taşınan Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı'nın açılış törenine katıldı. Ceylan a

Tekirdağ 6.07.2018 14:09:00 0
Yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Ergene Hükümet binasının yapımının geçtiğimiz yıl tamamlanmasının ardından Ergene ilçe jandarma Komutanlığı dün düzenlenen törenle dördüncü katında hizmet vermeye başladı.

 

 KİMLER KATILDI? 

 

Açılış törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın yanı sıra Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı J.Alb Şahin Karakaş ve davetliler katıldı. Açılışın ardından Vali Mehmet Ceylan ve beraberindekiler açılışı yapılan Komutanlık binasını gezdiler.

 

ŞARKÖY’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Vali Ceylan açılışın ardından Şarköy’de incelemelerde bulundu. 

 

TALİMAT VERDİ

 

Vali Ceylan, Şarköy Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunarak Kaymakam Yakup Güney ve yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.Vali Ceylan,  yaz aylarında Şarköy’ün nüfusunun çok arttığını, eski hastanenin yetersiz geldiğini, yeni hastanenin bir an önce tamamlanması için çalışmaların hızlandırılmasını ve inşaatın biran önce bitirilmesini istedi.

 

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

 

Vali Ceylan daha sonra restorasyonu YİKOB tarafından yaptırılan tarihi Şarköy Halk Eğitim Merkezi İnşaatında incelemelerde bulunarak Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Tayyar Şaşmaz ile yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10