Aktaş: Kapaklı'mızın büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacak

Kapaklı Şehir merkezi 2100 ada ve 1 nolu parselde bulunan 8 dönümü hazinenin ve bir dönümü Kapaklı Belediyesi'nin olmak üzere yaklaşık 9 dönümlük taşınmaz cami, kuran kursu, müf

Kapaklı 11.07.2018 17:58:00 0
Aktaş: Kapaklı

 Şehir merkezi 2100 ada ve 1 nolu parselde bulunan 8 dönümü hazinenin ve bir dönümü de Kapaklı Belediyesi’nin olmak üzere yaklaşık dokuz dönümlük taşınmazın, Kapaklı Müftülüğü’ne tahsis edildiğini kaydedenKapaklı Müftüsü İsa Aktaş; ‘’Allah'a sonsuz Hamd-ü Senalar olsun ki gerçekleşti.

Bir yıldır süren takip ve teknik çalışmalardan sonra tahsis işlemi tamamlanarak, arsa Ravza Camii yapılmak üzere Müftülüğümüze teslim edilmiştir. Emeği geçen kurum ve şahıslara çok teşekkür ederim’’ dedi. 

     

FAALİYETLERE BAŞLADI 

 

Ravza Camii’nin ve külliyesinin proje çalışmaları hızla devam ettiğini ifade eden Aktaş; ‘’Müftülüğümüz tarafından kurdurulan Ravza Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği de resmen faaliyetlerine başlamıştır. İnşallah kısa zaman sonra  proje ve maliyeti ile ilgili net olarak görsel ve rakamsal bilgiler halkımızla paylaşılacak, hayır sahiplerinin maddi ve manevi yardımlarına müracaat edilecektir’’ dedi.

       

KAPAKLI'MIZIN BÜYÜK BİR İHTİYACI KARŞILANMIŞ OLACAK

 

Projede; beş bin kişilik büyük bir cami, kur'an kursu, müftülük ve kütüphane gibi ayrı ayrı binalar ve bölümler tasarlandığını belirten Aktaş; ‘’Külliye tamamlandığında Kapaklı'mızın büyük bir ihtiyacı karşılanmış olacaktır. Şimdiden Rabbim bizleri mahcup etmesin.Allah hayırlı ve mübarek eylesin. Kapaklı'mıza ve milletimize hayırlı olsun’’ dedi. 

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10