''Türkiye'nin her yerinden vatandaşları barındıran bir ilçeyiz''

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder ve dernek yönetimini makamında ağırladı. Her yıl düzenlemiş oldukl

Çerkezköy 19.07.2018 12:36:00 0

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder ve dernek yönetimini makamında ağırladı.

 

 

DAVET ETTİ

 

 

Ziyarette konuşan Önder, dernek çalışmaları hakkında bilgi vermesinin ardından; ‘’Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz piknik şölenimizi, bu yıl 29 Temmuz Pazar günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda gerçekleştireceğiz. Bu etkinliği hemşeri derneği olarak düzenliyoruz fakat, tüm Kapaklı halkının da davetli olduğunu bilmesini isterim. Çünkü biz; biriz, beraberiz. Böyle etkinliklere her zaman maddi manevi desteği olan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı da aramızda görmekten onur duyacağız’’ şeklinde konuştu.

 

 

HEPİMİZ KAPAKLI’DA YAŞIYORUZ VE HEPİMİZ KAPAKLILIYIZ

 

 

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Mandalı, belediye olarak hemşeri derneklerinin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu belirtti. Kapaklı’da yaşayan 120 bin vatandaş ile birlikte ağlayıp birlikte güldüklerini kaydeden Mandalı; ‘’İçerisinde Türkiye’nin her yerinden vatandaşları barındıran bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek isterim. Nereli olursak olalım, hepimiz Kapaklı’da yaşıyoruz ve hepimiz Kapaklılıyız.’’ dedi.

 


Başkan Önder ve dernek yönetimi Başkan Mandalı'ya yaptıkları ziyaretin ardından Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen'i de makamında ziyaret ederek, şenliğe davet etti.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10