Kim, neden zarar veriyor?

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal paşa Mahallesi'nde toplam 85 bin metrekare alana yapılan ve 1. etabı tamamlanan Kentpark'a ve Çorlu Tema Park, Gölbaşı Parkı ve Cumhuriyet Park'a kimliği belirsiz kişi

Çerkezköy 19.07.2018 15:11:00 0
Kim, neden zarar veriyor?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçe genelinde yeşil alan çalışmaları kapsamında park ve mesire alanları yapılmaya devam ediliyor. Çerkezköy  Gazi Mustafa Kemal paşa Mahallesi’nde toplam 85 bin metrekare alana yapılan ve 1. etabı tamamlanan Kentpark’a ve Çorlu Tema Park, Gölbaşı Parkı ve Cumhuriyet Park’a kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildiğini kaydeden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri konu ile ilgili açıklamada bulundu.

 

 

ÜZÜNTÜYLE KARŞILADIK

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan park ve mesire alanlarına zarar verilmesinin üzüntüyle karşıladıklarını ifade eden yetkililer, Büyük emek ve özveri ile halkımızın hizmetine sunduğumuz Çorlu Tema Park, Gölbaşı Parkı ve Cumhuriyet Parkı ile Çerkezköy ilçemizde bulunan Kentpark'a kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar verildi’’ dedi.

 

 

VATANDAŞLARIMIZ BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE BU ALANLARI KORUMALI

 

 

Vatandaşların huzurlu bir ortamda zaman geçirmeleri, spor yapmaları ve sosyalleşmeleri amacıyla hizmete sunulan ve düzenli olarak bakımları yapılan parkların, tüm halkın ortak kullanım alanları olduğunu kaydeden yetkililer, Ayrıca kentleşmenin ve göçün çok hızlı olduğu Çorlu ve Çerkezköy ilçelerimizdeki bu alanlar, halkımızın doğal ortamda nefes alabileceği alanlardır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımıza çağrımız; ortak kullanım alanı olan bu parklarımıza zarar verilmemesi ve vatandaşlarımızın bilinçli bir şekilde bu alanları korumasıdır. Parklara zarar verildiğini gören vatandaşlarımız, 0850 459 59 59 veya 153 numaralı hatlardan kurumumuza bildirmeli’’ dedi.

 

 

Haber: Şaban KARDEŞ

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10