Belediye çalışanlarına iş sağlığı eğitimi verildi

Marmaraereğlisi Belediyesi personeline "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgilendirme ve Yasal Mevzuat eğitimi İş Güvenliği Uzmanı Özay Yılmaz tarafından verildi.

Marmara Ereğlisi 20.07.2018 18:21:00 0
Belediye çalışanlarına iş sağlığı eğitimi verildi

Marmaraereğlisi Belediyesi yeni hizmet binası toplantı salonunda verilen eğitimde, sunum yapan İş Güvenliği Uzmanı Özay Yılmaz, iş güvenliği kuralları oluşturulması, kazaların ve meslek hastalıklarının önlenmesi, güvenli bir iş ortamı oluşturulması, mevzuatlar, kanun, tüzük ve yönetmelikler konularında personele bilgi verdi. Soru cevap kısmı ile sona eren eğitim sonrası personele eğitimle ilgili anket yapıldı.

 

 

ÇALIŞANLARIMIZA GÜVENLİĞİ VE GEREKLİ ORTAMI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

 

 

Eğitimlerin periyodik olarak devam edeceğini dile getiren Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Personelimizin çalışırken güvenliğinin sağlanması ve sağlıklı olması bizim için her şeyden daha önemlidir. Bunun için tüm önlemleri alıyoruz. Tüm çalışanlarımıza güvenliği ve gerekli ortamı sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın bu tür seminerlerden çok iyi faydalanmalarını istiyorum. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak çalışanlarımız ile birlikte geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Burada alacağınız eğitimler ile hem kendi sağlığınızı koruyacak hem de vatandaşlarımıza sunduğumuz hizmet kalitesini daha yukarıya çıkarmış olacağız. ”dedi.

 

 

Haber: Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10