Akay: Yol problemini tamamen ortadan kaldıracağız

Kızılpınar mahallesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından alt yapısı tamamlanan sokaklarda yol yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Çalışmalar kapsamında Kızıl

Çerkezköy 23.07.2018 15:24:00 0
Akay: Yol problemini tamamen ortadan kaldıracağız

Çerkezköy Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan Kızılpınar Mahallesi Sıcak Asfalt ve Beton Kaldırım Yapım İşi ihalesi kapsamında altyapısı tamamlanan sokaklar birer birer asfalt ile kaplanıyor. Çalışmalar kapsamında Kızılpınar Mahallesinde Kartal Sokak, Çınar Sokak, Mardin Sokak ve Günher Sokak’ta asfaltlama işlemleri tamamlandı.

 

 

“YOL PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

 

 

Kızılpınar mahallesinde önümüzdeki 1.5 aylık süreyi çok yoğun bir şekilde geçireceklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kendi sorumluluk alanı içerisinde kalan 5 caddedeki çalışmalarını, biz de kendi sorumluluğumuz alanında kalan 200’e yakın sokağımızdaki üstyapı çalışmalarını tamamlayarak, Kızılpınar Mahallesi’nin yol problemini tamamen ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

 

 

45 GÜNDE TAMAMLAYACAĞIZ

 

 

 Büyükşehir Belediyesi’nin Eren, Terzi ve Vatan Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmalarına başladığını, Çerkezköy Belediyesi’nin ise şu ana kadar 120’ye yakın sokakta yol çalışmasını tamamladığını ifade eden Akay, yerleşim yerinde şu ana kadar yapılmamış olan 200’e yakın sokakta yol çalışmalarının tamamını 45 günlük süre zarfında tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Başlayan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Kızılpınar mahallesinde altyapısı tamamlanan 3 cadde ve 137 sokakta 130 bin metrekarelik sıcak asfalt ve 47 bin 100 metrekarelik çelik kalıplı beton kaldırım yapılacağını belirten Akay “ Yaptığımız ihale kapsamda Çelikler, Selvipınar ve Karataş Caddelerimiz ile 137 sokağımızda toplam 130 bin metrekare sıcak asfalt (29 bin 400 ton) ve 47 bin 100 metrekare çelik kalıplı beton kaldırım çalışması yapılacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10