Büyükşehir Belediyesi ilk yardım eğitimi verdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ilk yardım eğitimi düzenlendi.

Tekirdağ 23.07.2018 19:03:00 0
Büyükşehir Belediyesi ilk yardım eğitimi verdi

Şarköy’e bağlı Eriklice Mahallesi’nde gerçekleşen eğitim, 17 mahallede uygulanacak.  Çok sayıda Erikliceli vatandaş katıldığı eğitime, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin ve Dr. İpek Elif Atayman katıldı.

 

 

“İLK YARDIM EĞİTİMİ ALMAK HAYAT KURTARICI OLACAK”

 

 

Eğitime başlanmadan önce programda konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kurulalı dört sene üç ay oldu. Kurucu Belediye Başkanı olarak bugüne kadar birçok çalışmamız oldu. Alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiğimiz ilk dönemlerin ardından artık sosyal ve kültürel faaliyetlere de başladık. 17 mahallemizde bu eğitimleri vereceğiz. Hepimizin başına gelebilecek durumlar için ilk yardım eğitimi almak hayat kurtarıcı olacaktır. İlk yardıma ihtiyaç duymayacağımız günler temennisi ile güzel sağlıklı günler diliyorum" dedi. Arel Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Psikolog Dr. Pervin Tunç katılım gösteren Erikliceli vatandaşlara bilgiler verdi.

 

 

ALBAYRAK ŞARKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

 

Eriklice Mahallesi’nde vatandaşlarla ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi'nin devam eden çalışmaları ve yeni projeleri hakkında bilgiler verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın katıldığı ziyarette, vatandaşlar hizmetlerden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür ettiler. Başkan Albayrak, Tekirdağ için en iyisi olana kadar Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Kadir Albayrak Eriklice Mahallesinin ardından, Mürefte Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluştu.

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10