Hem eğlendiler hem öğrendiler

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kurduğu Süleymanpaşa Çocuk Kulübü, babalar günü dolayısıyla 'Babam ve Ben Muhteşem İkiliyiz' etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlik kapsamında dereceye giren 20 Ã

Süleymanpaşa 23.07.2018 19:11:00 0
Hem eğlendiler hem öğrendiler

ETKİNLİK KAHVALTI ORGANİZASYONU İLE BAŞLADI

 

İstanbul’da geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve 5-13 yaş arası çocuklar ile babalarının katıldığı etkinlik kahvaltı organizasyonu ile başladı. Çocuklara ip bağlama, gemici düğümü atma, çadır kurma ve işlevselliği olan birçok eğitim verilerek devam eden organizasyon Nasuh Mahruki’nin de katılımıyla göl gezisi yaparak devam etti. Etkinliklerin yanı sıra serbest zamanlarını da öğrenerek ve eğlenerek geçiren Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri Nasuh Mahruki ile doğada gece yürüyüşü yapıp kamp ateşi etrafında ilk gün etkinliklerini sonlandırdılar.

 

 

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

İkinci güne sabah erken saatlerde başlayan çocuklar; sabah yürüyüşü ile başladıkları eğitimde bitkileri ve doğada bulunan hayvanları doğal ortamlarında yakından tanırken günün ikinci kısmını ise tırmanış duvarında tırmanma ve karar verme yeteneklerini geliştirdiler. Sertifika töreni ile son bulan eğitimin ardından babalar ve çocukları şehre geri döndü.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10