Çerkezköy OSB'de Ar-Ge toplantısı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri yurt içi üretim ve sanayide teknolojik dönüşüm için 'Sanayi İşbirliği programları' toplantısını Çerkezköy Organize Sanayi Bölge MÃ?

Çerkezköy 25.07.2018 16:32:00 0
Çerkezköy OSB

 

+++

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkilileri yurt içi üretim ve sanayide teknolojik dönüşüm için ‘Sanayi İşbirliği programları’ toplantısını Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde gerçekleştirdi. Toplantıda bakanlık yetkilileri bölgedeki ar-ge merkezli firmalarla bir araya gelip sorunları masaya yatırdılar.

++++

Bilim Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün işbirliğiyle, ÇOSB İdari Bina Toplantı Salonunda ‘Sanayi İşbirliği programları’ toplantısı yapıldı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Dün 13.30-15.00 saatleri arasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü İdari Binadaki toplantı salonunda gerçekleşen programa Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire Başkanı Zübeyde Arslanoğlu, Sanayi İşbirliği Programları Daire Başkanı Hande Ünal, Arge ve Tasarım Merkezleri Daire Başkanı Fatih Kemal Öztürk, Sanayi İşbirliği Programları Şube Müdürü Duygu Başak Gülden, Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire uzmanı Gülnur Sönmez, 4.Sanayi Devrimi Daire Başkanlığı uzmanı Sercan Öztürk’ün yanı sıra, bünyesinde Ar-Ge Merkezi olan firmalarla, Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurmak isteyen çok sayıda firmanın temsilcileri katıldı.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Toplantıda Sanayi İşbirliği Programları Şube Müdürü Duygu Başak Gülden, Bilim Teknoloji ve Sanayi Eğitimi Daire uzmanı Gülnur Sönmez, 4.Sanayi Devrimi Daire Başkanlığı uzmanı Sercan Öztürk Ar-Ge Merkezlerinde karşılaşılan sorunlar, dijital yol haritası, mesleklerin geleceği ve sanayi işbirliği programları hakkında bilgilendirme yaptı. Sorunlarında masaya yatırıldığı toplantıda soru ve cevapların ardından tamamlandı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10