Çerkezköy TSO gazetecileri yemekte ağırladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolasıyla Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da görev yapan gazetecileri akşam yemeğinde ağırladı.

Çerkezköy 25.07.2018 16:37:00 0
Çerkezköy TSO gazetecileri yemekte ağırladı

 

+++

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolasıyla Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da görev yapan gazetecileri akşam yemeğinde ağırladı. Gazetecilerin zor şartlarda önemli bir kamu görevini yerine getirdiğini kaydeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, gazetecilerin gününü kutladı.  

++++

Önceki akşam Yıla Restaurantta gerçekleştirilen yemeğe Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçin, Mehmet Danyeli, ÇTSO yönetim kurulu üyesi Ayhan Arslan, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da görev yapan basın mensupları katıldı.

GÜNLERİNİ KUTLADI

Yemekte konuşan ve basın mensuplarının gününü kutlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva “ Bu gece siz değerli basın mensuplarımızla birlikte olmaktan memnunluk ve mutluluk duyuyoruz. Gazetecilerimiz zor şartlarda önemli bir kamu görevini yerine getiriyor. Mesai kavramı gözetmeksiniz zor şartlarda büyük bir özveriyle çalışan tüm gazetecilerimizin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10