Kapaklıspor'dan iki transfer daha

Sezona flaş transferlerle giren Kapaklıspor genç oyuncuları da kadrosuna katarak geleceğe yatırım yapıyor. Kapaklıspor geçtiğimiz sezon Saray Belediyespor'da başarılı sezon geçiren Alihan İstek ve Emr

25.07.2018 17:41:00 0
Kapaklıspor

Yeni sezon transferlerini aralıksız sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor geçtiğimiz sezon Saray Belediyespor’da top koşturan Alihan İstek ve Emre Kaymaz İle anlaşma sağladı.

 

 

HEDEF BAL

 

 

Tekirdağ Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Faruk Kuzu’nun ve teknik heyetin raporu doğrultusunda iki genç oyuncu Kapaklıspor’un kadrosuna kattı. Kapaklıspor Saray Belediyespor’un 22 yaşındaki iki genç oyuncusu Emre Kaymaz ve Alihan İstek ile anlaşma sağladı. Transferin iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunan Kapaklıspor yönetimi “ Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. Tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç oyuncularla anlaşıyoruz. İki oyuncunun da transferi iki tarafa da hayırlı olmasını diliyoruz. Bu yıl Süper Amatör Ligde şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyoruz” dedi.

 

 

ALİHAN İSTEK KİMDİR?

 

 

9 Ekim 1996 İstanbul Fatih doğumlu Alihan İstek futbola Zeytinburnuspor’da başladı. Daha sonra Turgutluspor’da oynayan oyuncu Mersin İdmanyurduspor, İFA, Yeniköyspor’da top koşturduktan sonra Saray Belediyespor’a transfer oldu. U-21 Liginde 28, Elit Akademi U-19 Liginde 3, Elit Akademi U-17 liginde 26, Bölgesel Amatör Ligde 6, Akademi U-19 liginde 19 ve Akademi U-16 liginde 20 maça çıkan oyuncu yedi gol attı.

 

 

EMRE KAYMAZ KİMDİR ?

 

 

23 Temmuz 1996’da Hayrabolu’da dünyaya gelen oyuncu futbola Trakya Fenerspor’da başladı. Daha sonra İstanbulspor’da iki sezon top koşturan oyuncu 2015 yılında Saray Belediyespor’a transfer oldu. Üç sezondur Saray Belediyespor’da oynayan oyuncu U-21, Akademi U-19 Türkiye finallerinde ve Akademi ligi U-19’da 31 karşılaşmaya çıkıp dokuz gol attı.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10