'Bu şehirde kimse aç kalmayacak'

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Dost Eli Aşevi'nde ihtiyaç sahibi 718 vatandaşın yemek ihtiyacı karşılanıyor. Süleymanpaşa Belediye BaşkanÄ

Süleymanpaşa 26.07.2018 12:45:00 0

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Dost Eli Aşevi’nde yapılan yemekler ekipler tarafından her gün 275 aile ziyaret edilerek, 718 kişinin sıcak yemek ihtiyacı karşılanıyor.

 

 

‘BU ŞEHİRDE KİMSE AÇ KALMAYACAK’

 

 

 Süleymanpaşa’da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye çalıştıklarını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Belediye başkanlığına aday olduğum ilk gün söylediğim bir söz var; ‘Bu şehirde kimse aç kalmayacak’ Bu doğrultuda kurduğumuz Süleymanpaşa Belediyesi Dost Eli Aşevi ile her geçen gün daha fazla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sıcak yemek dağıtıyoruz. Aşevi’nde hazırlanan yemeğimizi kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

 

 

ŞEHRİMİZİN DÖRT BİR YANINA SICAK YEMEK ULAŞTIRIYORUZ

 

 

Eşkinat, evlerinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli yada kimsesiz tanıdığı bildiği olanların  Süleymanpaşa Belediyesi’ne ulaşmasını isteyerek; “Şehrimizin dört bir yanına sıcak yemek ulaştırıyoruz. Tam sayı şu an 718 kişi. Ancak vatandaşlarımızdan ricamız bizlerin bilmediği evlerinde yemek yapamayacak durumda olan hasta, yaşlı, engelli ya da kimsesiz vatandaşımız var ise bize bildirmesi. Süleymanpaşa paylaşmakla, kardeşlikle, sevgi ile büyüyen bir şehir. İşte sosyal belediyecilik de tam olarak bu’’ şeklinde konuştu.

 

 

Haber: Esengül ÖZDEMİR

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10