Öğe: 30 Mart'ta üyelerimizi sevindirmek boynumuzun borcudur

Önceki gün mazbatasını alarak yeniden İlçe Başkanlığı görevine getirilen Abdullah Öğe teşkilat mensuplarının katılımı ile basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çerkezköy 26.07.2018 19:33:00 0
Öğe: 30 Mart

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini yürütürken 27. Dönem milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden ve önceki akşam genel merkez tarafından yeniden ilçe başkanlığına getirilen Abdullah Öğe saat 18:00’da basın açıklaması yaparak yerel seçimler için yol haritalarını açıkladı. Teşkilatta daha önce görev yapan ilçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine ve parti üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Öğe “  2014’te bu bayrağı teslim alıp, 27. Dönem milletvekili adaylığı sürecine kadar bugünlere getirdik. Bizim olmazsa olmaz bir prensibimiz var. Kimse şahsi menfaatlerini bu davanın menfaatlerinin üzerinde göremez. AK Parti’de siyaset bu temel üzerine kurulu. 4 yıldan beri başımızı öne eğecek, bizi utandıracak hiçbir harekette bulunmadık. Halkımızın Recep Tayyip Erdoğan’a bir sevdası var. Biz de reisimize, partimize yakışır bir ilçe teşkilatı olmaya gayret ettik” diye konuştu.

 

 

“AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

 

 

Öğe “ Partimizin kapısını kimseye kapatmadık. Siyasette ben yapacağım diye söylemenin anlamı da yoktur. Önce Allah nasip edecek, sonra da cumhurbaşkanımız, genel merkezimiz onaylayacak. Elimizden geldiği kadar partililerimizle beraber bu prensipler çerçevesinde çalıştık. Bizi 6’ncı sıraya yazdılar, küsmedik. Genel merkezimiz ne görev verdiyse onu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Önümüzde bir hedef var. Bu hedeften sapmadan Mehter Marşıyla Kur’an okuyarak Çerkezköy Belediyesine AK Parti bayrağını dikeceğiz. 24 Haziran’dan sonra sevinen üyelerimizi yerel seçimlerde de sevindirmek bizim boynumuzun borcudur. Kısacası bu bizim hayalimizdir. Eğer biz haya yapmazsak, kendi elimizle verdiğimiz belediyeyi kendi elimizle alacağız. Çerkezköy halkının hak ettiği hizmeti alması için AK Parti belediyeciliğini Çerkezköy ile tanıştıracağız. Yönetimde görev almak isteyenler partiye başvursunlar. Çerkezköy Belediyesini alacağız ve buna da inanıyoruz. O yüzden durmak yok yola devam” dedi.

 

 

“ŞİMDİDEN SÖYLEMEK DOĞRU OLMAZ”

 

 

Açıklamasının ardından basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Öğe, “ Yerel seçimlerde aday olacak mısınız” sorusuna “Bu durum genel merkezimizin takdirinde olan bir durum. Şimdiden bir şey söylemek doğru olmaz. Genel merkezimiz neyi takdir ederse o şekilde yürüyeceğiz” cevabını verdi.

 

 

“BÖYLE BİRŞEYLE KARŞILAŞILMASI ÜZÜCÜ”

 

 

Yağmur nedeniyle Pazar yerinde hasar oluşması konusu ile ilgilide sorulan soruya cevap veren Öğe “ Bunlar milletin parasıyla yapılıyor. Kontrol edilmediği zaman bu sorunlar kaçınılmaz. Pazaryeri yeni yapıldı. İlk yağmurda böyle bir şeyle karşılaşılması üzücü” dedi. Yeni yönetimi oluştururken, demografik yapı, kadın-erkek dengesi gibi kriterleri dikkate alacaklarını ve İl Başkanlığı ile istişare ederek oluşturacakları listeyi genel merkezin onayına sunacaklarını kaydeden Öğe, 10 gün içinde yeni yönetimin belirleneceğini ifade etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10