Mutlukent Halk Plajı'nda cankurtaran hizmeti veriliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Mutlukent Halk Plajı'nda (Gündal) vatandaşların daha konforlu hizmet alması ve olası boğulma riskine karşı cankurtaran ile hizmet veriliyor.

Süleymanpaşa 27.07.2018 12:44:00 0
Mutlukent Halk Plajı

Geçtiğimiz yıl Süleymanpaşa Belediyesi tarafından açılışı yapılan Mutlukent Halk Plajı'na tatile gelen yerli ve yabancı tatilcilerden yoğun ilgi görüyor. Belediye tarafından vatandaşların daha konforlu hizmet alması ve olası boğulma riskine karşı cankurtaran ile hizmet veriliyor.

 

 

HAFTA SONLARI GÜNÜBİRLİK DENİZE GELEN VATANDAŞLARIN TERCİHİ OLUYOR

 

 

Süleymanpaşa Belediyesi yetkilileri yaptıkları açıklamada; ‘’Haziran ayı itibari ile hizmet vermeye başlayan Mutlukent Halk Plajı'nda şezlong, şemsiye, plaj masası, gölgelikler, duşlar, giyinme kabinleri, tuvaletler ve cankurtaran gözetim kulesi yer alıyor. Hafta sonları günübirlik denize gelen vatandaşların tercihi olan Mutlukent Halk Plajı, hafta içinde de yazlıkçıların vazgeçilmez adresi oluyor. Kumbağ'da yaşanan boğulma vakalarının önüne geçmek için yapılan çalışmalar kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi bünyesinde cankurtaran da hizmet veriyor. Cankurtaranlar Kumbağ Mutlukent Halk Plajı önünde her gün 10.00-18.00 saatleri arasında görev yapıyor’’ dedi.

 

 

Haber: Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10