Cadde ve sokaklar göle döndü

Hafta başından itibaren Trakya'yı etkisi altına alan ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardındn sağanak yağış dün de Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da

Çerkezköy 27.07.2018 18:35:00 0
Cadde ve sokaklar göle döndü

Dün Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da yaklaşık yarım saat boyunca etkisini sürdüren sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sağanak yağışa yolda yakalananlar ev ve iş yerlerinin balkon atlarına sığınırken, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Çerkezköy-Kapaklı yolunda yağış nedeniyle görüş mesafesi düşerken, Yıldızkent kavşağı ve Pınar bulvarında metrelerce trafik oluştu. Kapaklı Bahçeağıl ve Yanıkağıl mahallesinde yağış etkili olurken, bir çok evi de su bastı.

 

 

TAVUK VE HOROZLAR TELEF OLDU

 

 

Yaşanan her yağışta büyük sıkıntıların yaşandığı Saray Çukuryurt Mahallesinde ise dün de beş dakika yağan sağanak su baskınlarına neden oldu. Şiddetli sağanak nedeniyle bazı ev, işyeri ve kümesler sular altında kalırken, birçok tavuk ve horoz telef oldu. Yardım için bölgeye giden Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi'ne ait itfaiye aracı da çukura düşerken, iş makineleri vasıtasıyla  kurtarıldı. Evinde mahsur kalan bir kişi kepçe yardımıyla tahliye edilirken, bölgedeki tarım arazileri de sular altında kaldı.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10